Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Európske centrum odškodného: - odškodnenie z dopravnej nehody - náležité odškodnenie pre účastníkov dopravných nehôd - bez vstupných poplatkov.

- Súdny znalec, odhady nehnuteľností - vypracovanie rozpočtov stavebných prác Inžinierska činnosť v stavebníctve: -opatrenia projektovej dokumentácie -zaistenie územného, stavebného a kolaudačného konania -prerokovanie projektov -vykonanie výberového konania na dodávateľa -výkon stavebného dozoru.

Rozhodcovské konanie Vzdelávanie a školenie - rozhodcovia

Dražobná kancelária. Vykonávanie, organizovanie: - verejné dražby. Predaj, výpredaj: - použitý hmotný investičný majetok.

Advokátska kancelária so sídlom v Přerove, poskytujúca komplexné právne služby v rôznych odvetviach práva, najmä práva: - občianskeho (právne porady a konzultácie, spisovanie zmlúv a dohôd, prevody nehnuteľností a bytov, nájom, záložné práva, spoluvlastnícke vzťahy a spoločný majetok manželov, náhrada škody a bezdôvodné obohatenie, vymáhanie ...

Ekonomické poradenstvo Komplexný servis v oblasti sprostredkovania poistenia Nákup a predaj - pohľadávky Právny servis

Advokátska kancelária JUDr. Lenky Vidovičovej ponúka svojim klientom právne služby na profesionálnej úrovni. Poskytujeme kompletné právne služby z oblasti občianskeho práva, rodinného práva, práva obchodnej spoločnosti, obchodných záväzkových vzťahov, konkurenčného práva, insolvenčného práva, autorského práva a práv príbuzných. Zaoberáme sa aj ...

Finančný poradca pre Českú poisťovňu. Vytvorenie finančného plánu - zefektívnenie finančného portfólia klientov. Pre: Reiffeisenbank, K.B, ČP Invest - poistenie - hypotéky - investície - stavebné sporenie - dôchodkové fondy.

Českomoravská stavebná sporiteľňa. Financovanie bytových potrieb-úvery zo stavebného sporenia, hypotekárne aj spotrebiteľské. Finančné poradenstvo v oblasti zabezpečenia na starobe, investícií a poisťovníctva.

Poskytovanie poradenstva v oblasti poisťovníctva, financovania bývania a stavebného sporenia.

Hľadáte daňového poradcu v okolí Olomouca? Obráťte sa na firmu BANEP! Poskytujeme právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodu, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia. Bilančné účtovníctvo.

Odborová zdravotná poisťovňa zamestnancov bánk, poisťovní a stavebníctva.

Účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika - ekonomické poradenstvo - semináre, školenia, rekvalifikácie.

Služby pri príprave, financovaní a realizácii projektov financovaných z národných alebo európskych fondov a dotácií. Agentúra tiež zaisťuje funkciu destinačného manažmentu rozvoja cestovného ruchu a ponúka podnikateľom a ďalším organizáciám spoluprácu pri rozvíjaní turistickej ponuky na Hranicku.

Obchodné, právne a ekonomické poradenstvo.

Audítorská činnosť, audity. Vedenie účtovníctva. Spracovávanie miezd. Ekonomické a účtovné poradenstvo.

Poistenie vozidiel: - havarijné poistenie. Poistenie majetku. Poistenie zodpovednosti. Poistenie domácnosti Poistenie nehnuteľnosti Životné poistenie Poistenie služieb Úrazové poistenie Poistenie finančnej spôsobilosti dopravcu Zdravotné poistenie cudzincov Register vozidiel (Prepisy vozidiel, odhlásenie, trvalé vyradenie, zápis TZ a ...

Zakladanie obchodných spoločností. Preklady, tlmočenie. Vedenie účtovníctva. Daňová evidencia.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.