Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ponuka: - hypotéky - úvery - debetné a kreditné karty - priame bankovníctvo - poistenie - investície do podielových fondov - bežné účty - internetové bankovníctvo - ďalšie bankové služby.

Služby, poradenstvo: - spracovanie, prepracovanie (aktualizácia) podnikateľských zámerov a business plánov pre české i zahraničné banky, investorov - spracovanie finančných analýz - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, evidencie DPH a daňové priznanie - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie solárnych FVE elektrární vrátane ...

Pripravujeme žiadosti o dotácie EÚ a komplexné riadenie projektov. Ponúkame konzultácie pre firmy, obce a neziskové organizácie a vzdelávanie dospelých.

Advokátska kancelária prevádzkuje značku Abivia a poskytuje klientom komplexné právne služby v konkurznom konaní a pri riešení dlhovej situácie. Pre fyzické i právnické osoby odborne spíše a podá návrh na povolenie oddĺženie alebo insolvenčný návrh a prevezme právne zastúpenie v priebehu celého konkurzného konania.

Ing. Bc. Martin Vácha má firmu poskytujúcu služby v oblasti oceňovania nehnuteľností. Ako odhadca oceňuje rodinné domy, nájomné domy, bytové jednotky, garáže, pozemky ale aj vecné bremená.

Kristina Krejčí s.r.o.je spoločnosť poskytujúca poistenie: - životné - majetku, autá - predovšetkým firemné vozidlá - cestovné poistenie - poistenie podnikateľov Ďalej tiež stavebné sporenie a penzijné pripoistenie

služby: - oceňovanie majetku pre - veci nehnuteľnej - odhadcu rizík, dedičské konanie, súdne znalecké posudky

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,

adacc trust s.r.o. je poradenská firma v oblasti: - daňového poradenstva - účtovníctvo - mzdové a úradné agendy a pod.

Zaoberáme sa najmä finančným poradenstvom pre občanov, poistením motorových vozidiel, správou poistenia miest a obcí. Zaisťujeme komplexnú starostlivosť od vyplnenia formulárov po následné poistné plnenie. Pozeráme sa pod pokrievku existujúcich zmlúv a vieme odhaliť nezrovnalosti, riziká i skryté nedostatočnosti v ich nastavení. Vďaka ...

Developer. Investorská činnosť.

Sprostredkovanie hypotekárnych úverov, stavebných úverov, sporenia, stavebného sporenia. Finančné poradenstvo.

AUDIT PROFESIONAL Vám už dvadsať rokov poskytuje auditné, daňové a súvisiace poradenské služby na najvyššej odbornej úrovni garantovanej vedúcimi pracovníkmi spoločnosti. Poskytujeme klientom komplexné služby v oblasti auditu, daňového a účtovného poradenstva na profesionálnej úrovni s vysokou mierou efektívnosti na strane klienta. Ako prvá ...

Činnosť: - ekonomické a finančné poradenstvo Školenia: - účtovníctvo - dane

Poskytujeme finančné služby, služby rodinného finančného poradcu, finančné poradenstvo. Zaistenie, vybavenie, poradenstvo: - hypotéky - zabezpečenie vybavenia úveru až po čerpaní - refinancovanie hypotekárnych úverov - tvorba, správa rezerv - pôžičky - stavebné sporenie.