Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie miezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenstvo.

Služby: - ekonomické a účtovné poradenstvo - daňová evidencia - vedenie účtovníctva (podvojné) - vzdelávanie

Oceňovanie vozidiel aj havarovaných - súdne odhady vozidiel Sprostredkovanie predaja a nákupu vozidiel

Pobočka. Banka: - finančné služby - vedenie účtov - platobný styk - poskytovanie úverov - devízové služby - obchodné podnikové financovanie.

Poskytujeme pôžičky do výplaty vo výške 5000, -Sk - 20000, - Sk. Peniaze vyplácame okamžite na pobočke v Žiline. Naše nebankové pôžičky je možné bezplatne predčasne splatiť.

Účtovné, ekonomické a daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva. Audítorské služby.

Služby: - hypotéka na kúpu nehnuteľnosti - refinancovanie úverov, hypoték - Americká hypotéka na čokoľvek - rýchla pôžička so zástavou nehnuteľností - spotrebiteľský úver.

Financovanie firiem. Poskytovanie firemných úverov, obchodných garancií, financovanie zásob, zabezpečenie kapitálového vstupu do spoločnosti, správa pohľadávok.

Administratívne a poradenské služby v oblasti obchodovania.

Poradenstvo-oblasť bezpečnosti: -k Zákonu č.148/1998 Zz o ochrane utajovaných skutočností, spracovanie dokumentov: -bezpečnostné analýzy, politika, projekty -dokumentácia objektovej bezpečnosti podľa § 14 vyhlášky NBÚ č.258/1998 Zb. -prevádzková dokumentácia bezpečnosti informačných systémov podľa vyhlášky NBÚ ...

* Vedenie účtovníctva a účtovné poradenstvo. * V spolupráci s partnermi daňové poradenstvo, účtovný audit, právne služby pre podnikateľov a podniky.

Advokátska kancelária - generálna prax - slovenské právo

Finančná a poradenská spoločnosť. Poradenstvo: - ekonomické - daňové, dane: - správa pohľadávok, pohľadávky. - oceňovanie majetku - nehnuteľnosti, podniky, nepeňažné vklady, hmotný aj nehmotný majetok.

Finančná a poradenská spoločnosť. Poradenstvo: - ekonomické - daňové, dane: - správa pohľadávok, pohľadávky. - oceňovanie majetku - nehnuteľnosti, podniky, nepeňažné vklady, hmotný aj nehmotný majetok.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Poskytuje - poradenstvo v oblasti financií Poskytuje - poradenstvo v oblasti investícií

Advokátska kancelária - občianske a obchodné právo - nekalá súťaž - verejné obstarávanie - právo obchodných spoločností zakladanie, likvidácia

Advokátska kancelária - právo občianske - právo obchodné - medzinárodné právo súkromné - právo obchodných spoločností - právo konkurzného konania - právo medzinárodného obchodu - právo duševného vlastníctva a hospodárskej súťaže - právo zmenkové - právo pracovné

Máte výdavky? Chýba Vám peniaze do výplaty? Poskytujeme nebankové pôžičky a úvery určené na financovanie vašich aktuálnych potrieb a nečakaných výdavkov. S výhodnou úrokovou sadzbou už od 8, 9% p.a. si môžete požičať naozaj na čokoľvek, rýchlo a bez ručiteľa. Peniaze Vám vyplatíme v hotovosti alebo na účet.

Rozvíjame podnikavosť a leadership cez dáta z účtovníctva. Vedieme účtovníctvo a z neho dávame jasné odporúčania pre rozvoj podnikania, kde ušetriť a ako zarobiť.