Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

služby: -účetnictví - daňové priznania

Geodet, zameranie pozemku, stavby, geometrický plán, vecné bremeno, cirkevný majetok, vytýčenie hranice, stavby, podklad pre projekt Znojemsko, Hrušovany, Miroslav, Moravské Budějovice, Jihomoravský kraj, Vysočina -ocenění nehnuteľnosti orientovaná skutočného vyhotovenia stavby -geodetické práca v katastri nehnuteľností -geometrické ...

Autobazár, kompletné služby -predaj vozidiel, automobily, autá, autá -výkup áut za hotové aj protiúčet -leasing -komisní predaj. -zajímavý úver bez ručiteľa, nulová akontácia -leasing alebo úver do desiatich minút -povinné ručenia motorových vozidiel -havarijní poistenie motorových vozidiel Výkup, predaj: -ojeté automobily.

Advokátska kancelária so zameraním na občanov a právne služby Poskytujeme pomoc v práve: rodinnom, konkurznom, pracovnom, správnom, obchodnom, exekučnom a občianskom. FO a podnikateľom zaisťujeme obchodné, trestné a správne právo a ďalšie služby.

Potrebujete právnu pomoc? Sme advokátska kancelária - JUDr. Miloš Cisár, ktorá Vám poskytne právne služby a poradenstvo vo všetkých oblastiach práva. Naše služby sú založené na výbornej znalosti práva. Právne poradenstvo je ušité presne na mieru naším klientom a ich potrebám a požiadavkám. Všetky právne záležitosti sa snažíme riešiť rýchlym a ...

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Zprostředkování obchodu a služieb - zmenáreň

Nákupné stredisko, maloobchod, veľkoobchod, predaj: -Potraviny -cigarety alkoholické nápoje -smíšené tovaru. Zmenáreň.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s. (ČMSS): -sporenie s líškou (líška): -uzatváranie zmlúv -úvery -medziúvery -štátne bezúročné pôžičky.

Účtovné spoločnosť - daňoví a účtovný poradcovia. vykonávame: -spracovanie daňového priznania -kontrola vedenie účtovníctva a účtovnej uzávierky -riešenie daňovej problematiky firiem -Vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva -úvěrová oblasť (spracovanie podnikateľských zámerov).