Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie a podanie DPH, kontrolného hlásenia, spracovanie miezd vrátane vyúčtovania. Zastúpenie pri komunikácii s úradmi.

- vedenie účtovníctva - zakladanie spoločností - administratívna podpora - mzdy a mzdová agenda - virtuálna asistentka - zastupovanie pri komunikácii s úradmi

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Veľkoobchod a maloobchod Masérske, rekondičné a regeneračné služby

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - daňové priznania.

služby: - ekonomické poradenstvo - účtovníctvo - tvorby finančných modelov

Oddlžovanie, riešenie exekúcií a konsolidácie.

Účtovné, daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko - účtovné poradenstvo - daňová evidencia - vedenie mzdovej agendy - daňová optimalizácia - ekonomické poradenstvo - moderné riadenie toku informácií s klientom. Riešime aj neštandardné účtovné a daňové problémy.

Poisťovací a finančný poradca Slovenskej poisťovne ponúkajúci jej kompletnú ponuku produktov. Registrácia u ČNB 226451PPZ

Služby, spracovanie: -účtovníctvo - daňová evidencia, podvojné -účtovné poradenstvo -spracovanie miezd a personalistika.

Richard Šimek sa zameriava na oblasť poskytovania úverov, poistenia a investícií.

Služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - daňového poradenstva.

služby: -Vedenie účtovníctva -poradenstvo -spracovanie miezd -spracovanie vnútorných smerníc -rekonstrukce účtovníctva

Zaistenie dodávky: -Komplexné ekonomický software pre vedenie podvojného účtovníctva (sklad, fakturácia, mzdy). Účtovné poradenstvo. Zákazková tvorba programov.