Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poistenie - likvidácia škodkomplexné vybavenie - všetky druhy škôd z poistných udalostíspätné posúdenie už vyplatených poistných udalostí - kontrolné výpočty poistného plnenia - odborné poradenstvo pri riešení konkrétnych poistných udalostí - rokovania s poisťovňou v záujme klienta za účelom vyplatenia jeho ...

Služby: - finančné poradenstvo - podnikové poradenstvo - krízové riadenie - likvidácia spoločností - vedenie účtovníctva.

Činnosť: - ekonomické a obchodné služby - zastúpenie českých firiem vo východnej Európe

Služby: - sprostredkovanie poistenia - finančné poradenstvo.

Služby: - dotačné poradenstvo - dotácie z EÚ.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Agentúrna kancelária: - obchodný zástupca poisťovne Generali.

Služby: - odhady, oceňovanie nehnuteľností.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Klientsky servis 244 188 188 Produkty a služby: - poistenie osôb - poistenie majetku - poistenie motorových vozidiel - poistenie zodpovednosti - poistenie priemyselných rizík.

Ing. Zdeněk Kadlec, súdny znalec v odbore oceňovania pozemkov a lesných porastov pôsobí v okresoch Strakonice, Prachatice a Písek. Služby súdneho znalca: - odhady a oceňovanie pozemkov a lesných porastov - znalecké posudky. Komunikácia aj v angličtine.

Služby: - podnikateľské poradenstvo - finančné a ekonomické analýzy - hodnotenie investičných projektov - procesný audit

Služby: - súdny znalec (ekonomika, stavebníctvo) - znalecké posudky

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie mzdovej agendy - spracovanie daňových priznaní.