Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska a konkurzná kancelária. Zaujímame sa o ochranu práva občianskeho, obchodného, trestného, rodinného, autorského, rozhodcu a insolvenčného. Riešime exekúcie a vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária: - občianske právo - rodinné právo - obchodné právo - trestné právo - dedičská zmluva.

Advokátska kancelária - právne služby - obhajoba v trestnom konaní - zastupovanie v konkurznom a exekučnom konaní.

Právne služby. Insolvenčná kancelária. Služby: - spracovanie konkurzného návrhu na oddĺženie - osobné bankroty - spracovanie konkurzného návrhu pre konkurzy - prihlášky veriteľov do konkurzného konania - právne poradenstvo - vykonanie právnych krokov potrebných na likvidáciu spoločnosti a výmazu z obchodného registra - ...

Advokátska kancelária Zastupovanie pred civilnými a trestnými súdmi, správnymi orgánmi. Vyhotovovanie zmlúv kúpnych, darovacích, nájomných, vyhlásení na byt. jednotky, zmluvy o výstavbe, ...... Právne poradenstvo. Spisovanie žalôb.

Advokátska kancelária - právne služby - zameranie na právo obchodné, správne, občianske a rodinné.

Patentová a známková kancelária. Ochrana duševného vlastníctva: - ochranné známky - patenty - vynálezy - vzory - autorské práva. Pobočka: - Ostrovského 60 150 00 Praha 5 - Smíchov - telefón: 241719904.

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske, trestné, správne, pracovné a stavebné.

Vykonávanie verejných dražieb - dobrovoľných aj nedobrovoľných. Advokát.

Advokátska kancelária - poskytujúca právne služby vo všetkých oblastiach občianskeho, obchodného, správneho a trestného práva, insolvencia, oddlženie, súdne vymáhanie peňažných pohľadávok a uplatnenie náhrady škody, najmä ujmy na zdraví.

Advokátska kancelária JUDr. Lenky Vidovičovej ponúka svojim klientom právne služby na profesionálnej úrovni. Poskytujeme kompletné právne služby z oblasti občianskeho práva, rodinného práva, práva obchodnej spoločnosti, obchodných záväzkových vzťahov, konkurenčného práva, insolvenčného práva, autorského práva a práv príbuzných. Zaoberáme sa aj ...

Obchodné, právne a ekonomické poradenstvo.