Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Poskytujeme právne služby online a poradenstvo zamerané pre podnikateľov. Máme bohaté know-how v oblasti IT práva a obchodného práva a poskytujeme právne zázemie pre internetové projekty a štartupy. Spracovávame zmluvy na mieru, vykonávame revíziu zmlúv, kontrolu zmlúv online bez nutnosti navštíviť našu kanceláriu, registrujeme ochranné známky a ...

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a korporátne

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a trestné - rozhodcovské konanie.

Advokátska kancelária. Pobočka Kunetická 2534/2 120 00 Praha 2 – Vinohrady

Advokátska kancelária - právna činnosť.

Advokátska kancelária - generálna prax.

Advokátska kancelária - občianske, obchodné, trestné a bytové byty, nájom Dražby.

Advokátska kancelária - právo korporátne, obchodné, stavebné, súťažné, procesné, lotériové, trestné, občianske, rodinné, insolvenčné, správne a zdravotné.

Advokátska kancelária - právo dedičského závetu, konkurzného, občianskeho a obchodného - nekalá súťaž.

Advokátska kancelária - generálna prax - právo občianske, obchodné, trestné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Advokátska kancelária - cenné papiere - fúzie, akvizície - obchodné právo - predaj a transformácia podniku - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Služby: -advokátska, autorsko-právna, patentová a známková kancelária

Advokátska kancelária - právo konkurzné, občianske, obchodné a pracovné Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - generálna prax.