Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Mgr. Martin Kolář je advokát v advokátskej kancelárii DRV LEGAL. Právna činnosť: - obchodné právo (zmluvná agenda, korporátne právo, príprava právnych analýz a due diligence) - insolvenčné právo (právne poradenstvo veriteľom, príprava právnych analýz a stanovísk) - právo nehnuteľností (právna due diligence stavu nehnuteľností, príprava ...

Mgr. Martin Jelínek je advokát a insolvenčný správca v Kancelárii insolvenčných správcov Jelínek & Mylbachr. Špecializácia a služby: - oblasť insolvencií - daňové a účtovné odbory - posúdenie podmienok na zistenie úpadku - spracovanie všetkých podaní v konkurznom konaní - zabezpečenie právnych služieb spoluprácou s advokátom - predaj ...

Mgr. Martin Holánek je advokát v Advokátskej kancelárii Holub & partneri. Právna činnosť: - občianske právo - rodinné právo - pracovné právo - správne konanie.

Mgr. Marta Ptáčková je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Evy Klimánkovej a Mgr. Marty Vtáčkové. Právna činnosť: - právo občianske - právo obchodné - právo rodinné - právo pracovné - právo trestné - právo správne. Právne služby poskytujeme aj v nemeckom a anglickom jazyku.

Mgr. Marina Musilová je advokátka. Právna činnosť

Mgr. Lýdia Lamáčková je advokátka. Právne služby: - civilné právo - rodinné právo - pracovné právo - trestné právo. Komunikácia tiež v jazyku ruskom a čiastočne nemeckom.

Mgr. Lukáš Kubec je advokát v advokátskej kancelárii Havel, Holásek & Partners. Špecializácia: - oblasť spornej agendy - vymáhanie nedobytných pohľadávok popredných bankových ústavov v Českej a Slovenskej republike - riadenie portfólií úverových pohľadávok - poradenstvo pre významné české a slovenské banky a nebankových poskytovateľov ...

Mgr. Lukáš Dlabáček je patentový zástupca v patentovej a známkovej kancelárii. Poskytované služby: - odborná pomoc vo veciach priemyselného (duševného) vlastníctva fyzickým aj právnickým osobám - posudzovania a rady týkajúce sa druhu ochrany pre technické riešenie - koncipovanie nárokov na ochranu - spracovanie požadovaných podkladov - ...

Mgr. Lucia Vaverková (Roz. Bartlová), DiS. je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Lucie Vaverkovej, Dis. Právne poradenstvo: - trestné právo - priestupky - občianske právo - rodinné právo - obchodné právo. Služby: - advokátska úschova - sprievod alebo zastupovanie pri rokovaniach so správnymi orgánmi. Pobočka Šlapanice pri ...

Mgr. Leona Hartman je advokátka v advokátskej kancelárii Hartman, Rychnovská - združenie advokátov. Špecializácia: - občianske právo - obchodné právo - právo nehnuteľností - akvizícia - právo cenných papierov - správne konanie - stavebné právo. Služby poskytuje taktiež v angličtine, čiastočne v nemčine.

Mgr. Karin Kulčárová je advokátka. Služby: - právo občianske - právo rodinné - právo pracovné - právo obchodné - právo trestné - právo správne - právne služby pre fyzické aj právnické osoby - komplexné právne zastúpenie - jednorazové poskytnutie právnej služby. Pobočka: Pri Dvore 154 747 15 Šilheřovice

Mgr. Jolana Zemanová je advokátka v advokátskej kancelárii Havel, Holásek & Partners s.r.o. Špecializácia: - oblasť spornej agendy, najmä správa a vymáhanie pohľadávok popredných bankových ústavov v Českej republike, nebankových subjektov a významných obchodných spoločností v Českej republike.

Mgr. Jiří Dostál je advokát v Advokátskej kancelárii Fiala, Tejkal a partneri, s.r.o. Zameranie: - právo nehnuteľností - konkurzné konanie - pracovné právo - vymáhanie pohľadávok - vedenie súdnych sporov.

Mgr. Iva Podskalská je advokátka v Advokátskej kancelárii Chocholová & Podskalská. Špecializácia: - civilné právo - spotrebiteľské úvery - exekúcia - vymáhanie pohľadávok.

Mgr. Ing. Štefan Vítek je advokát. Spolupracuje s Akciovou spoločnosťou LZ Legal, ktorá poskytuje služby v oblasti presadzovania práva a správy pohľadávok. Špecializácia: - občianske právo - obchodné právo - právne vzťahy k nehnuteľnostiam - trestné právo - pracovné právo.

Mgr. Helena Ľahká je advokátka. Právne služby: - občianske právo - obchodné právo - trestné právo - rodinné právo - správne právo - úschova peňazí, cenných papierov listín.

Mgr. Hana Konečná vlastná advokátska kancelária. Služby: - komplexné právne služby - právne poradenstvo - konzultácia - spisovanie právnych stanovísk - právne zastúpenie na pojednávaní so súdmi, úradmi a políciou - riešenie právnych prípadov - právo nehnuteľností - obchodné právo - občianske právo - advokátska úschova. POBOČKA ...

Mgr. Hana Baláčová je advokátka v Advokátskej kancelárii Bartončík & Bartončík. Zameranie: - občianske právo - rodinné právo - trestné právo - správne právo vrátane riešenia priestupkov v doprave - sporová agenda v oblasti občianskeho, obchodného (korporátneho), rodinného a správneho práva.

Mgr. et Mgr. Mária Hradečná je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Aleny Straubovej. Špecializácia: - právo občianske - právo rodinné - vymáhanie pohľadávok - exekúcia.

Mgr. Dita Machourková je advokátka v Advokátskej kancelárii Machourek & spol. Oblasti služieb: - občianske právo - rodinné právo - ochrana osobnosti - verejné právo so zameraním na právo politických strán a ochranu osobných údajov. Právne služby poskytuje aj v anglickom jazyku.