Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Registrácia ochranných známok, patentov a designov doma aj v zahraničí za najlepšie ceny s praxou v odbore viac ako 25 rokov. Zaoberáme sa tiež poskytovaním komplexných právnych služieb v rámci občianskeho, obchodného, pracovného a korporátneho práva a na poskytovaní právnych služieb so zahraničným/cudzojazyčným prvkom, najčastejšie pri ...

Mgr. Ing. Lucie Turková Drápalová je advokátka. Právna činnosť. Sídlo: Breclavská 593 691 42 Valtice Pobočka: Brnenská 341/14 692 01 Mikulov

Advokátska kancelária - právne služby zamerané na obchodné, pracovné a občianske právo.

Mgr. Robert Ströbinger je advokát v Advokátskej kancelárii Doležal & Partners s.r.o. Právna činnosť: - právo obchodných korporácií - nehnuteľnostné právo a nájmy - právo duševného vlastníctva - záväzkové právo - procesné právo - nekalá súťaž. Služby poskytované aj v nemčine a angličtine.

Mgr. Radana Halšková (Bužková) je advokátka v Advokátskej kancelárii Mgr. Lucie Černotovej & Mgr. Radany Bužkovej. Právna činnosť: - obchodné záväzkové právo a právo obchodných spoločností - občianske právo - pracovné právo - konkurzné konanie - zmenkové právo - správne právo - vymáhanie pohľadávok.

Mgr. Peter Pernica je advokát. Spolupracuje s advokátskou kanceláriou Fiala, Tejkal a partneri, advokátska kancelária, s.r.o. Právna činnosť: - verejné investovanie - záväzkové právo.

Advokátska kancelária. Pobočka Gruzínska 660/16 100 00 Praha 10

Patentová a známková kancelária - súdny znalec pre odbor patenty a vynálezy - patentové a známkové rešerše - prihlášky vynálezov, úžitkových vzorov a priemyselných vzorov - prihlášky ochranných známok, označenie pôvodu a zemepisného označenia - znalecké posudky z oblasti ochranných známok a vynálezov.

Mgr. Pavel Kroupa je advokát v Advokátskej kancelárii KROUPAHELÁN. Právna činnosť: - verejné zákazky - obchodné zmluvy - nehnuteľnosti - obchodná korporácia - fúzie a akvizície - E-commerce. Kancelária Praha Klimentská 46, 110 02 Praha 1

Mgr. Monika Tesařová je advokátka v Advokátskej kancelárii Tesařová & Kubíková s.r.o. Právna činnosť a právna poradňa: - obchodné právo - občianske právo - pracovné právo - trestné právo - rodinné právo - správne právo.

Mgr. Milan Šebesta je advokát v advokátskej kancelárii MT Legal s.r.o. Právna činnosť: - verejné investovanie (verejné zákazky, PPP, koncesie) - právo z oblasti energetiky.

Mgr. Michal Zelený je advokát. Právna činnosť. Pobočka: Pekárenská 12 602 00 Brno

Mgr. Michal Gabriel je advokát v advokátskej kancelárii Fiala, Tejkal a partneri. Právna činnosť: - obchodné právo - konkurzné právo - záväzkové právo - vedenie súdnych sporov.

Mgr. Martin Kolář je advokát v advokátskej kancelárii DRV LEGAL. Právna činnosť: - obchodné právo (zmluvná agenda, korporátne právo, príprava právnych analýz a due diligence) - insolvenčné právo (právne poradenstvo veriteľom, príprava právnych analýz a stanovísk) - právo nehnuteľností (právna due diligence stavu nehnuteľností, príprava ...