Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Právne poradenstvo, vymáhanie pohľadávok, správa nehnuteľností, dotačné programy, svet detí slnečnice.

Advokátska kancelária - právne služby. Pracovisko Praha: Zelený pruh 1560/99, 140 00 Praha 4 – Braník

Advokátska kancelária - právne služby. Pobočka Praha - Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 - e-mail: praha@akkrm.cz

Advokátska kancelária poskytuje právne služby najmä v oblasti obchodného práva vrátane fúzií, akvizícií a transformácií, ďalej práva hospodárskej súťaže, energetiky a práv k nehmotným statkom. Kancelária sa ďalej zameriava na spornú a zmluvnú agendu.

Ponúkame a poskytujeme služby v odboroch občianskeho, obchodného práva, vo veciach spoločností a družstiev, predaja nehnuteľností, konaní na katastrálnom úrade, premeny spoločností.

Milan Janíček, JUDr. je skúseným advokátom a právnym zástupcom, ktorý sa od roku 1980 profesionálne zaoberá právom a od roku 1992 vykonáva advokátsku prax. Má advokátska kancelária vám poskytne komplexné právne služby vo všetkých právnych oblastiach od spisu zmlúv, cez dedičské právo, až po všetko právne poradenstvo nielen v Šumperku, ale aj v ...

Advokátska kancelária v Hradci Králové poskytuje právne služby v oblasti obchodného, občianskeho práva a zabezpečuje aj právne zastúpenie klientov pri súdnom a mimosúdnom vymáhaní pohľadávok, najmä v exekučných av insolvenčných konaniach.