Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária - generálny prax - právo bytové, občianske a obchodné - rozhodcovské konanie.

Advokátska kancelária - právo konkurzné, občianske, obchodné a trestné

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a administratívne

Advokátska kancelária - insolvenčné a obchodné právo

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Provozování cestovné agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Zprostředkování obchodu a služieb -ČINNOSŤ informačných a spravodajských kancelárií -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamní činnosť, ...

Advokátska kancelária - právne poradenstvo - obchodné, pracovné a občianske právo

Patentová kancelária Zlín vykonáva registráciu ochranných známok a priemyselných vzorov v Českej republike i v zahraničí. Poskytujeme taktiež všetky ostatné služby, ktoré sa týkajú ochranných známok a priemyselných vzorov. Klientov zastupujeme v súdnych konaniach vo veci neoprávnených zásahov do práv z duševného vlastníctva.

Poradenstvo, pomoc občanom: -riešenie reklamácií -odstúpenie od zmluvy -problémy s nákupmi v zahraničí, na internete, podomom predajom... TRVAJTE NA SVOJICH PRÁVOCH! Pomôžeme vám zorientovať sa vo vašich právach, pomôžeme vám pri postupe, poskytneme vám rady v zložitých situáciách, ochránime vás v oblastiach, kde sily jednotlivca ...

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske, bytové, rodinné, pracovné, priestupkové, správne a trestné - zastupovanie v rozhodcovskom konaní.