Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária - obchodné právo - občianske právo - trestné právo - rodinné právo.

Vaša realitná kancelária! Špecializujeme sa na: - predaj - prenájom - výmeny nehnuteľnosti. - všetok právny servis (od vypracovania zmlúv cez katastrálny úrad, až k podanie daňového priznania) je u nás zadarmo! Inzercia na všetkých významných inzertných serveroch. Individuálny prístup ku každému obchodnému prípadu.

Advokátska kancelária - právnu pomoc poskytujeme v oblastiach práva občianskeho, rodinného, pracovného, trestného, obchodného, správneho.

Advokátska kancelária JUDr. Petr Ritter ponúka právnu pomoc vo všetkých odvetviach práva vrátane práva Európskej únie. Právna pomoc poskytujeme svojim klientom v jednotlivých samostatných prípadoch alebo na základe zmluvy o stálom právnom zastúpení. Pomôcť Vám môžeme v oblasti práva občianskeho, obchodného, rodinného, trestného, správneho a tiež ...

Mgr. Miroslav Penka je advokát a konkurzný správca v spoločnosti Burian & Penka insolvencie, v.o.s. Právne činnosť: - obchodné právo - právo obchodných spoločností (zakladanie, predaj, premeny obchodných spoločností) - dodávateľsko-odberateľské vzťahy, - spíše zmlúv v režime obchodného zákonníka - občianske právo - ...

Advokátska kancelária - občianske, obchodné, trestné a bytové byty, nájom dražby

právne poradenstvo realitná činnosť realitná činnosť Spracovanie zmlúv (reality) Správa a údržba nehnuteľností

Advokátska kancelária - právo občianske a obchodné i medzinárodnej - spoločnosti zakladanie, zmeny, družstvá

Advokátska kancelária - občianske a obchodné právo

Advokátska kancelária - generálny prax - právo občianske, obchodné a rodinné rozvody, bezpodielové spoluvlastníctvo manželov Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Komplexný právny servis, pokrývajúce široký rozsah potrieb klientov, od podpory Vášho podnikania, po Vaše osobné záležitosti. Špecializácia predovšetkým na oblasti vzťahov k nehnuteľnostiam, zmluvné právo, rodinné a manželské majetkové právo, exekúcia.

Poskytujeme právne služby vo všetkých oblastiach práva fyzickým aj právnickým osobám. Medzi klientov našej kancelárie patrí celý rad významných podnikateľských i nepodnikateľských subjektov, ktorým poskytujeme poradenstvo najmä v oblasti mediálneho práva, obchodného práva a práva IT technológií.

služby: -všetky právne služby a poradenstvo.

Právnickej, právne, advokátske služby. Oblasti práva: - obchodný - občianske - rodinné - pracovný - zmenkové - trestné -konkursní. Právne poradenstvo: - právne, daňový aj účtovný servis - právne vzťahy k nehnuteľnostiam - ochranné známky a právo informačných technológií - stavebné a správne právo - právo ...

Patentová a známková kancelária - ochranné známky - patenty - vynálezy - vzory - autorské práva.

Mgr. hana Malinkovičová poskytuje kompletné právne služby: -advokát, právne poradňa -advokátní kanceláriu -Právne služby, právnické -právnické osoby Fyzické osoby -obchodné právo -pracovný právo -občiansky právo -rodinné právo práva v oblasti duševného vlastníctva. OBCHODNÉ PRÁVO - kompletné poradenstvo pre podnikajúce subjekty - ...

Zabezpečujeme komplexné právne služby so zameraním na obchodné, občianske a finančné právo.

Ponúkame služby advokátskej kancelárie. Poskytujeme kompletný servis v oblasti obchodného práva, a to od základnej odbornej asistencie po komplexné zabezpečenie všetkých podnikových transakcií.

Poskytujem všetky advokátske služby, najmä so zameraním na predmanželskej a manželskej zmluvy, vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov, zastupovanie v rozvodovom konaní, prevody nehnuteľností, riešenie nájme a podnájme vrátane prípadných sporov, zastupovanie v dedičskom konaní, zakladanie spoločnosti s.r.o. a spolkov a medzinárodné ...

Právne služby zamerané na občianske právo (sporná agenda, zmluvy, zodpovednosť za škodu), obchodné právo, právo spoločností, právo duševného vlastníctva a nehnuteľností. Služby poskytujeme tiež v angličtine a francúzštine vrátane zastupovania vo vzťahu k zahraničiu (aj pred európskymi súdmi).

V advokátskej kancelárii Šoralová veríme, že právne služby majú byť dostupné všetkým. Ponúkame profesionálne služby za optimálnu cenu, osobný prístup, flexibilitu a snahu o nájdenie najlepšieho riešenia situácie klienta. Kladieme si za cieľ maximálnu ochranu práv klienta a jeho spokojnosť. ... preto sme skvelá voľba. Právne služby poskytujeme v ...

Sústreďujeme sa na poskytovanie pomoci vo verejnom aj súkromnom práve. Ťažiskom našej činnosti je trestné a obchodné právo alebo vymáhanie pohľadávok. Riešime zmenky a poskytujeme advokátskej úschovu.

Advokátska kancelária poskytuje právne služby vo všetkých právnych oblastiach, so zameraním na zmluvné právo, pracovné právo, sporná riadenie, vymáhanie pohľadávok, právo nehnuteľností. Právne služby poskytujeme v slovenskom a anglickom jazyku.