Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária - právo korporátne, firemné, pracovné, zmluvné, konkurzné, konkurzné a procesné

Advokátska kancelária -právo konkurzné, občianske, obchodné, pracovné, procesné, rodinné, správne, stavebné, trestné a poľnohospodárske.

Služby: -spracovanie daní -vedenie účtovníctva -právny servis -správa a vymáhanie pohľadávok

Ekologický právny servis: -bezplatná právna pomoc verejnosti v ochrane životného prostredie -presadzovanie precedentálnych výkladov -tvorba a pripomienkovanie legislatívnych návrhov -vzdelávacie a osvetové aktivity - tréningy -vydávanie príručiek o uplatňovaní práva a prípadových štúdií.

Advokátska kancelária - americké právo

Advokátska kancelária - právo bytové, občianske, obchodné a korporátne

Advokátska kancelária - generálna prax

Advokátska kancelária - generálna prax - občianske a obchodné právo.

Advokátka zo združenia Mareš Partners. Zaoberáme sa: - energetikou - strojárstvom a automobilovým priemyslom - hospodárskou súťažou - verejnými zákazkami - financovanie a insolvencie.

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné a trestné

Správa nehnuteľností, účtovníctva, dane a mzdy. Právne a realitné služby.

Advokátska kancelária sa záujem o oblasť práva bytového, obchodného a občianskeho. Pracujem v českom aj anglickom jazyku.

Advokátska kancelária - generálna prax

Advokátska kancelária so zameraním na právo autorské, občianske, obchodné a korporátne Spisujem licenčné zmluvy a franchising

Advokátska kancelária Staráme sa o právo korporátnych obchodných spoločností, zmluvné a pracovné. Pracujeme s obchodnými zmluvami a právom nehnuteľností, duševným vlastníctvom a rodinným právom.

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske, trestné, pracovné a rodinné - duševné vlastníctvo - nehnuteľnosti - verejné zákazky

Advokátska kancelária Starám sa o právo občianske, obchodné, pracovné a rodinné Riešim rozvody, spoločný majetok manželov Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok