Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Právna pomoc, finančné a ekonomické poradenstvo: - zakladanie a predaj obchodných spoločností - podnikateľské plány - ekonomické a finančné analýzy - riešenie pohľadávok - krízové riadenie - likvidácia obchodných spoločností - konkurz a vyrovnanie.

Advokátske služby - právo občianske, obchodné, bytové a trestné - lízing.

Advokátska kancelária: - bytové a občianske právo, napr. zmluvy o dispozíciách s nehnuteľnými vecami (kúpa, darovanie, prenájom) - vymáhanie pohľadávok súvisiacich s bytovým vlastníctvom či prenájmom bytov - právo územných samosprávnych celkov, poskytovanie poradenstva obciam, právne zastupovanie obcí, spracovanie všeobecne záväzných vyhlášok, ...

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske, trestné, správne, pracovné a stavebné.

Advokátska kancelária. Služby: - prevody nehnuteľností - rodinné právo.

Advokátska kancelária - právo korporátne, záväzkové, bankové, finančné, konkurzné, pracovné a medzinárodné súkromné - nehnuteľnosti - hospodárska súťaž - informačné a telekomunikačné technológie - duševné vlastníctvo - nekalá súťaž - ochrana osobnosti - cenné papiere - verejné zákazky - životné prostredie ...

Služby: - realizácia patentov a inovácií, uvádzanie na trh. Služby pre autorov nových nápadov a technológií. Štúdia uskutočniteľnosti Finančné služby Projektové a poradenské služby Vypracovanie stratégií.

Advokátska kancelária, advokát, právnik - generálna prax.

Advokátska kancelária, advokát, právnik - generálna prax - právo obchodné a bytové byty, nájom.

Advokátska kancelária, advokátka. Právne služby, poradenstvo: - obchodné a pracovné právo.

Advokátska kancelária: - korporátne záležitosti - obchodné zmluvy - zastupovanie v obchodných sporoch - bytové domy, byty, nebytové priestory.

Advokátska kancelária: -občianske právo -pracovné právo. Služby: -právnické, právnik, advokátka.

Advokátska kancelária - generálna prax