Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária, advokát. - právo konkurzné, občianske, obchodné a trestné Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné a trestné - spoločnosti zakladania, zmeny, družstva.

Advokátska kancelária. Poskytujeme právne služby všetkým subjektom z oblasti práva: -občianskeho -obchodného -tresného -pracovného -správneho -insolvenčného -poistného -rozhodcovského konania. Ďalej poskytujeme: -advokátskej úschovne -odborné právne expertízy -lektorská činnosť.

Advokátska kancelária. Právne poradenstvo.

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske a rodinné - nehnuteľnosti.

Advokátska kancelária. Poskytujem poradenstvo a služby v oblasti práva obchodného, rodinného, pracovného a občianskeho. Riešim prevody nehnuteľností, vlastnícke a nájomné vzťahy. Vymáham pohľadávky, spisujem zmluvy.

Advokátska kancelária poskytujúca kompletný právny servis a zastupovanie pre české firmy a občanov i zahraničné subjekty - generálna prax (právo obchodné, občianske, rodinné, pracovné, trestné, ústavné ) - špecializácia na medzinárodné právo, právo rakúske, nemecké a EÚ - nekalá súťaž, práva akcionárov, cenné papiere a zmenky - likvidácia ...

Advokátska kancelária: - právo obchodné, občianske, pracovné, rodinné, trestné, konkurzné

Advokátska kancelária - právne služby z oblasti občianskeho, obchodného, konkurzného, rodinného, pracovného, správneho a trestného práva - zastupovanie v konaniach pred súdmi a inými orgánmi - poskytovanie právneho poradenstva - spisovanie zmlúv a iných listín - ďalšie formy právnej pomoci.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, rodinné, trestné, pracovné, správne a ústavné.

Advokátska kancelária - obchodné právo. Právne služby našou advokátskou kanceláriou sú poskytované firmám pri ich podnikateľskej činnosti, ako aj občanom. Advokátska kancelária spolupracuje s notárskou kanceláriou, daňovou a audítorskou kanceláriou.

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske, pracovné, správne, zmenkové, trestné a korporačné. - audity - rozhodcovské konanie - nekalá súťaž - ochrana osobnosti - nehnuteľnosti Vymáhanie pohľadávok.