Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

AMGA advokátska kancelária, s.r.o. bola založená s cieľom poskytovať klientom efektívne a erudované právne služby a nachádzať tak optimálne riešenie potrieb a prianí klientov a zároveň maximálne rešpektovať ich finančné aj časové možnosti. Od začiatku sa advokátska kancelária pri poskytovaní právnych služieb zameriava tak na dlhodobé poskytovanie ...

Moderné právne služby pre firmy, externí firemní právnici, online právne služby. Dopyt právnych služieb, online právna poradňa zadarmo, správa a riadenie zmlúv, právny blog.

Poskytovanie právnych služieb a poradenstva.

Služby: -právne -prekladateľské a tlmočnícke z a do NJ

Advokátska kancelária - právne poradenstvo v oblasti rodinného a trestného práva - právne služby - zastupovanie v súdnych sporoch a rozvodovom konaní

Advokátska kancelária. Právnych služby so zameraním na občianske, obchodné, pracovné, rodinné a trestné právo. Zastupovanie na súdoch. Exekučného riadenia.

Advokátska kancelária - spisovanie zmlúv - zakladanie spoločností - špecializácia na právo obchodné, trestné, občianske a pracovné.

Advokátska kancelária. Zaoberáme sa právom občianskym, obchodným i rodinným.

Rozhodcovské konanie - mimosúdny spôsob riešenia sporov.

Advokátska kancelária - právo bytové, občianske, obchodné a korporátne - verejné obstarávanie

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné, obchodné, správne, finančné, daňové, trestné, pracovné, družstevné, bytové, korporátne a konkurzné.

Služby: - správa, údržba nehnuteľností

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Advokátska kancelária - právo trestné, občianske, obchodné, rodinné a pracovné.

Advokátska kancelária - právo bytové, dedičské, občianske a pozemkové, trestné, vymáhanie pohľadávok, právo rodinné.

Služby patentových zástupcov - podpora a ochrana projektov.

Advokátska kancelária - právo autorské, občianske a obchodné - nekalá súťaž - ochrana priemyselného a duševného vlastníctva.

Advokátska kancelária - právo občianske, pracovné, rodinné, obchodné, korporačné, zmenkové, konkurzné, trestné a správne - nehnuteľnosti - bytové družstvá - dopravné nehody - zakladanie spoločností - advokátskej úschovy.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov, ochrana hospodárskej súťaže, verejné obstarávanie.