Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária - spoločnosti zakladanie, zmeny, likvidácia - právo konkurzné, občianske a trestné - nehnuteľnosti prevody, nájmy - duševné vlastníctvo - hospodárska súťaž, verejné obstarávanie Vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo bytové byty, nájom, občianske, obchodné, pracovnéa rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Ponúkam: - právne služby v českom aj anglickom jazyku - advokátske a právnické služby. Právo: - obchodné - občianske - pracovný - rodinné - trestné - správne. Vo vzťahu ku klientom uplatňujem individuálny prístup, ktorý nasleduje ich obchodné, osobné a časové možnosti a potreby a hľadí na ich právnu formu, profesijné ...

Komplexné právne služby českej i zahraničnej klientele. Pripravujeme zmluvné dokumenty a uplatňujeme nároky z nich plynúce. Zastúpime klienta pri jednaní s úradmi aj inštitúciami. Špecializujeme sa na verejné zákazky a hospodársku súťaž, insolvencie a právo pracovné, obchodné, občianske, správne, rodinné, daňové, finančné a trestné.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Špecializujeme sa na právo: - občianske - rodinné - trestné - exekučné - konkurzné - administratívne - pracovný - súdne - zdravotnícke - obchodné a pracovné.

Poskytovanie právneho poradenstva v oblasti občianskeho, obchodného, trestného, pracovného, poisťovacieho a finančného práva a práva nehnuteľností. Zastupovanie pred súdmi a správnymi orgánmi. Spis zmlúv, právnych posudkov, stanovísk a podaní. Vymáhanie pohľadávok mimosúdnou aj súdnou cestou. Zastupovanie a právne poradenstvo pri rokovaní s ...

Advokátska kancelária. Zameriavame sa na poskytovanie služieb v oblasti generálnej praxe, vymáhania pohľadávok, konkurzu a vyrovnania, trestného, občianskeho a obchodného práva.

Advokátska kancelária HOLEC, ZUSKA & Partneri existuje od roku 1990. Patrí medzi renomované kancelárie zamerané na komplexné poradenské a ďalšie právne služby v podnikateľskej sfére. Medzi klientov kancelárie patrí celý rad významných nadnárodných spoločností.

Právne služby poskytujeme už od roku 1990, kedy bola naša advokátska kancelária založená. Právne zastúpenie ponúkame na území Českej republiky prostredníctvom dvoch pracovísk v Prahe a Hradci Králové.