Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a trestné - spoločnosti, zakladanie, zmeny, družstvá.

Advokátska kancelária - generálna prax. Obchodné, občianske právo. Insolvenčné právo.

Advokátska kancelária - spoločnosti zakladanie, zmeny, likvidácia - právo konkurzné, občianske a trestné - nehnuteľnosti prevody, nájmy - duševné vlastníctvo - hospodárska súťaž, verejné obstarávanie Vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária - právo bytové byty, nájom, občianske, obchodné, pracovnéa rodinné rozvody, spoločný majetok manželov.

Ponúkam: - právne služby v českom aj anglickom jazyku - advokátske a právnické služby. Právo: - obchodné - občianske - pracovný - rodinné - trestné - správne. Vo vzťahu ku klientom uplatňujem individuálny prístup, ktorý nasleduje ich obchodné, osobné a časové možnosti a potreby a hľadí na ich právnu formu, profesijné ...

Komplexné právne služby českej i zahraničnej klientele. Pripravujeme zmluvné dokumenty a uplatňujeme nároky z nich plynúce. Zastúpime klienta pri jednaní s úradmi aj inštitúciami. Špecializujeme sa na verejné zákazky a hospodársku súťaž, insolvencie a právo pracovné, obchodné, občianske, správne, rodinné, daňové, finančné a trestné.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Špecializujeme sa na právo: - občianske - rodinné - trestné - exekučné - konkurzné - administratívne - pracovný - súdne - zdravotnícke - obchodné a pracovné.