Notári vám môžu pomôcť so spísaním notárskych zápisníc, teda zmlúv a závetov, ďalej s osvedčením vyhlásení a dokumentov, overením podpisov a listín. Môžu prijímať do svojej úschovy listiny a peniaze. Pomôžu vám s náležitosťami ohľadom dedičstva či zmlúv.

Notárske služby v rámci obchodných spoločností: - zakladanie a zmeny - prevod obchodných podielov - valného zhromaždenia - dedičstvo - prerokovanie, spísanie závetov, listín o vydedení a správcovi dedičstva - zmluvy o prevode nehnuteľností.

Poskytovanie notárskych služieb. - notárske služby

Notárska činnosť: - prevody nehnuteľností - notárske úschovy - overovanie a osvedčovanie - majetkové zmluvy

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Advokátska kancelária: - právne a notárske služby

Notárska kancelária - prevody nehnuteľností - notárske úschovy peňazí a listín - notársky zápis ako podklad pre exekúciu - závety - majetkové zmluvy manželov a snúbencov - overovanie a osvedčovanie - dedičstvo - zakladanie a zmeny obchodných spoločností

Notárske služby. Overenie prevodu nehnuteľnosti, notárske úschovne, závetu, majetkové zmluvy manželov, snúbencov, overovanie, osvedčenie, dedičstvo, vydedenie. Výpisy z informačných systémov verejnej správy.

Ponuka služieb notárske kancelárie. Prerokovanie pozostalosti a spis listín ohľadom pozostalosti, spis notárskych zápisov o zmluvách kúpnych, darovacích, manželských, zápis do obchodného registra s podkladovým zápisom, spis notárskej zápisnice ako exekučného titulu. Manželské zmluvy.