Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

Služby: - ponuka poistenia, sporenia, úverov, hypoték a ďalších bankových produktov.

Finančná spoločnosť - osobné pôžičky pre fyzické osoby a podnikateľov. Prevádzkareň: - adresa: Holečkova 777/39, 150 00 Praha 5.

Služby: - finančné poradenstvo - sprostredkovanie hypoték

Služby: - hypotekárny broker - vybavenie hypotekárnych úverov.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie stavebného sporenia a úverov na bývanie v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Finančné, ekonomické a právne poradenstvo - zakladanie s.r.o. pre lekárov - nákup a predaj spoločností - znižovanie nákladov na elektrinu - hypotéky, úvery.

Sme súčasťou medzinárodnej skupiny ARVAL, ktorá pôsobí v 25 krajinách a spravuje viac ako 700 000 vozidiel. Pôsobíme v oblasti financovania a manažmentu vozových parkov na českom trhu od roku 2003. Naša partnerská sieť dodávateľov Vám zaručuje a ponúka stálu dostupnosť a maximálnu ústretovosť v poskytovaní služieb operatívneho lízingu. Náročnosť, ...

Finančné služby - poskytovanie bankových úverov a pôžičiek.

Poradenské služby - finančné poradenstvo v oblasti poisťovníctva, úverov, hypoték, investícií.

Úverové služby. Sprostredkovanie pôžičiek: - na čokoľvek - rekonštrukcia - podnikateľské úvery. Konsolidácia pôžičiek.

Finančná spoločnosť - poskytovanie firemných úverov, pôžičiek - investičná činnosť.

Služby, poskytovanie: - podnikateľské úvery - preklenovacie úvery.

Finančné služby - dojednávanie hypoték, úverov

Ferratum Czech s.r.o. je dcérska spoločnosť materskej spoločnosti Ferratum Finland Oy, ktorá sa zaoberá poskytovaním finančných pôžičiek bez ručenia dospelým osobám bez záznamu v nebankovom aj bankovom registri. K dňu 1.1.2009 sú naše rýchle Fínske pôžičky poskytované v 12 krajinách Európy. Cieľom našej spoločnosti je byť flexibilný a ...

Služby: - sprostredkovanie rýchlych a krátkodobých nebankových pôžičiek

Špecializovaná banková inštitúcia pre štátnu pomoc vývozu vlastnená štátom. Tvorí neoddeliteľnú súčasť systému štátnej proexportnej politiky.

Poskytovanie finančných služieb - hypotéky - refinancovanie - konsolidácia pôžičiek

Moneybro.cz je prvý poskytovateľ tzv. P2P lendingu (priameho úverovania) v Českej republike. Moneybro.cz prevádzkuje internetové trhovisko, na ktorom sa stretávajú používatelia, ktorí si chcú požičať peniaze, s užívateľmi, ktorí disponujú voľnými finančnými prostriedkami na zapožičanie. Cieľom Moneybro je priniesť na tuzemský trh so ...

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.