Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

Máte výdavky? Chýba Vám peniaze do výplaty? Poskytujeme nebankové pôžičky a úvery určené na financovanie vašich aktuálnych potrieb a nečakaných výdavkov. S výhodnou úrokovou sadzbou už od 8, 9% p.a. si môžete požičať naozaj na čokoľvek, rýchlo a bez ručiteľa. Peniaze Vám vyplatíme v hotovosti alebo na účet.

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Sprostredkujeme hypotekárne a preklenovacie úvery a úvery zo stavebného sporenia. Zaistíme financovanie komerčných objektov a developerských projektov. , 690 02 Breclav tel./fax: +420 518 355 059 e-mail:

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru Hostinská činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, ...