Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy Masérske, rekondičné a regeneračné ...

Služby: - sprostredkovanie pôžičiek bez ručiteľa.

Služby: -finančné pôžičky proti ručeniu nehnuteľnosti -konsolidácia preúverovania existujúcich záväzkov -oddlženie nehnuteľností -riešenie exekúcií.

Služby: - hypotekárny špecialista - sprostredkovanie hypoték

Služby - spätný lízing nehnuteľností - odkúpenie nehnuteľností a následný prenájom.

Finančné poradenstvo, predaj poistenia - poistenie osôb, firiem - hypotekárne aj spotrebiteľské úvery.

Hostinská činnosť Masérske, rekondičné a regeneračné služby Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Služby: - dôchodkové pripoistenie - poisťovníctvo - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - vydávanie platobných kariet.