Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

Poskytujeme nebankové pôžičky pre podnikateľov, živnostníkov, firmy a SZČO. Pôžička pre dôchodcov, pre zamestnancov, bez registra, bez založenia nehnuteľnosti a on-line půjčky.Půjčky bez registra. Nebanková pôžička pre problémových klientov. Bez poplatku. Pôžičky po celej Prahe a ČR.Vše z pohodlia domova či kancelárie.

Nebankové pôžičky, úvery, hypotéky. Vyplácanie exekúcií a pohľadávok. Pôžičky na podnikanie - investície. Spätný Lessing. Insolvence- os.bankrot. Ponuka spolupráce - oz, distribútor, tipař ai.

Administratívne služby Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Vykonávaním mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti SLUŽIEB Informatívnych Testovanie, meranie, analýzy a ...

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Sme nebanková spoločnosť v Českej republike, ktorá konkuruje bankám. Ponúkame podobné sadzby a nízke splátky ako americká hypotéka v banke. Navyše môžete mať záznam v registroch, môžete mať exekúcie, dokonca môžete mať aj nižší príjem.

KOMPLETNÝ FINANČNÝ SERVIS - Zhodnotenie úspor - Sporenie - Investície - Úvery - Poistenie Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru-Sprostredkovanie obchodu a služieb

Finančné služby: - poskytovanie nebankových úverov.

Služby: - leasingová spoločnosť - financovanie súkromných ordinácií a laboratórií

Služby: - ponuka poistenia, sporenia, úverov, hypoték a ďalších bankových produktov.

Finančná spoločnosť - osobné pôžičky pre fyzické osoby a podnikateľov. Prevádzkareň: - adresa: Holečkova 777/39, 150 00 Praha 5.

Služby: - výkup nehnuteľností - investície - obchod s pohľadávkami - pôžičky podnikateľom.

Správa nehnuteľností -upratovacie práce -hypotekárne a poisťovacie úvery pre bytové domy.

Služby: - finančné poradenstvo - sprostredkovanie hypoték

Služby: Klientsky servis: tel.: 568 847 143. Oblasný manažér: tel.: 568 847 143, 603 180 763. Úvery, hypotekárne úvery, hypotéky, americké hypotéky (americká hypotéka): tel.: 604 289 527. Stavebné sporenie: -www.burinka.cz -zelená linka tel. 0800 207 207 -úvery (pôžičky, pôžička) -úvery zo stavebného sporenia -hypotéky, ...

Služby: - hypotekárny broker - vybavenie hypotekárnych úverov.

Služby: - zabezpečovanie všetkých druhov úverov a pôžičiek - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Služby: - sprostredkovanie pôžičiek a hypoték proti zástave nehnuteľnosti

Služby: - finančné poradenstvo - poisťovacie služby

Činnosť: - sprostredkovanie služieb v oblasti finančného poradenstva, poisťovníctva a hypoték

Služby: - finančné a ekonomické poradenstvo - poskytovanie úverov - realitná činnosť

Služby: - pôžičky - úvery - riešenie exekúcií - poistenie automobilov