Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

Ponuka pôžičiek, hypotekárnych úverov, stavebného sporenia a realitných služieb, vyplácanie exekúcií a oddlženia.

Online marketing v oblasti online pôžičiek - publikovanie informácií o bankových a nebankových pôžičkách, tipy pre spotrebiteľov. Tvorba webových stránok, SEO.

FND Financie s.r.o. sa zameriava na hypotéky, úvery, poistenie, finančné služby a na refinancovanie hypoték.

HYPO Corporation s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo a poskytovanie hypoték.

BIZAP Holding, s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo a sprostredkovanie úverov.

Financovanie nehnuteľností - hypotekárne úvery - stavebné sporenie - spotrebné a úverové družstvá Poistenie - povinné ručenie na automobil - havarijné poistenie - poistenie majetku a zodpovednosti občanov - životné a úrazové poistenie - poistenie priemyslu a podnikateľov Pôžičky a úvery - účelové a neúčelové pôžičky - konsolidácia existujúcich ...

Sprostredkovanie hypotekárnych úverov, stavebných úverov, sporenia, stavebného sporenia. Finančné poradenstvo.

Financie Morava Corporate s.r.o. sú finanční sprostredkovatelia, ktorí na základe požiadaviek klienta vytvoria ponuky veľkých bánk a poisťovní. Poskytujú finančné služby ako sú hypotéky, úvery, sporenie (penzijné, sporiace účty a pod.), investície a poistné služby (poistenie vozidiel, života, nehnuteľností i domácností).

Spoločnosť poskytuje činnosti v oblasti poisťovníctva, ako je poistenie vozidiel, zaistenie v prípade úrazu, poistenie majetku občanov i firiem. Na základe zistených potrieb Vám môžu porovnať ponuky veľkých bánk a poisťovní. Z finančnej oblasti vykonáva hypotekárne úvery a pôžičky na bývanie.

Poskytujeme finančné služby, služby rodinného finančného poradcu, finančné poradenstvo. Zaistenie, vybavenie, poradenstvo: - hypotéky - zabezpečenie vybavenia úveru až po čerpaní - refinancovanie hypotekárnych úverov - tvorba, správa rezerv - pôžičky - stavebné sporenie.

Rýchla pôžička 500 Sk až 300 000 Sk - Doba splatnosti: 1 deň až 84 mesiacov - Rýchlosť: do 10 minút - Úroková sadzba: od 4, 99% p. RPMN 5, 55 % Požiadavky: - Vek od 18 do 64 rokov - České občianstvo - Vlastný bankový účet vedený na vaše meno - Stály príjem

Spoločnosť Raiffeisen - Leasing, s.r.o. sa špecializuje na poskytovanie lízingových služieb pre firmy.

Poskytovanie: -úvery -pôžičky Služby: -exekúcia -dražby -oddlženie

Finančný mág Ing. Pavel Dymák ponúka svoje služby v Prahe a východných Čechách. Finančnému poradenstvu sa venuje už od roku 2005. Obrátiť sa na mňa môžete v prípade potreby finančného poradenstva, hypoték, refinancovania hypotéky a mnoho ďalšieho. Služby: - hypotéka pre SZČO - hypotéka pre cudzincov - GB Mortgage for foreigners - ...

Služby: -poradenstvo pri predaji nehnuteľností -poskytovanie krátkodobých pôžičiek

Pobočka. Finančné služby. Autozastaváreň. Ručenie automobilom. Rýchla pôžička s možnosťou používania vozidla. Rýchla pôžička bez možnosti užívania vozidla. Rýchla pôžička s možnosťou sprostredkovania predaja. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Poistenie a financie - poistenie áut, osôb, firiem, majetku - hypotéky - investície

Poskytujeme nebankové hypotéky, úvery a pôžičky so zástavou nehnuteľnosti do výšky 3 000 000 Sk so splatnosťou až 20 rokov a možnosťou predčasného doplatenia bez pokút za predčasné splatenie. Záznamy v registroch dlžníkov alebo v registri exekúcií nie sú prekážkou na získanie finančných prostriedkov. Ponúkame: nízky úrok a RPMN, predčasné ...