Finančné spoločnosti ponúkajú finančné produkty, ako nebankové pôžičky, lacné pôžičky, úvery bez ručiteľa, bez dokladovania príjmov, bez zástavy a bez nahliadnutia do registra. Rýchle úvery vhodné pre zamestnancov, podnikateľov aj začínajúcich živnostníkov

Realitná kancelária. Finančné služby.

Služby v oblasti administratívnej správy a organizačne hospodárskej povahy. Nákup a predaj pohľadávok, výber vhodných pohľadávok, ich trhové ocenenie zakončené konkrétnou realizáciou obchodného prípadu.

financie, investičné fondy, predaj nehnuteľností, pohostinstvo a catering.

Oddlženie, osobný bankrot, konkurz, insolvencia. Dlhy, exekúcie, dražby. Starostlivosť o pohľadávky. Program rozvoja finančnej gramotnosti občanov SR so zameraním na zamestnancov a seniorov.Domácich finančných poradcov. Firemný finančný poradca. Monitoring ISIR, prihlásenie pohľadávky. Zastupovanie, vyjednávanie. Celá SR

Služby: - riešenie firemnej likvidity - factoring financie, je to spôsob financovania bez akéhokoľvek bankového zaistenia, ktoré Vašej firme zaistí dostatok prevádzkového kapitálu - projektové financovanie - správa pohľadávok.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Služby: -oceňovanie majetku -oceňovanie nehnuteľností -ekonomické a servisné služby.

Sme špecializovanou poradenskou spoločnosťou pôsobiacou v oblasti regionálneho rozvoja a dotačného manažmentu. Ponúkame profesionálne služby v oblasti dotačného poradenstva pri príprave, realizácii a následnej administrácii projektov v rámci Štrukturálnych fondov EÚ, tuzemských dotačných programov a ostatných zdrojov. Ďalej ponúkame komplexné ...

Administratívne a poradenské služby v oblasti obchodovania.

Sprostredkovanie, vybavenie: - nebankové pôžičky a úvery s ručením nehnuteľností a spotrebiteľské úvery: - pre firmy a podnikateľov - pre fyzické osoby . Financovanie pre: - podnikateľské zámery - developerské projekty - kapitálové investície - preklenovacie obdobie vo výpadku cash flow - oddlženie v prípade exekúcie, ...

Služby v oblasti financií: - zabezpečenie príjmov - rôzne formy poistenia - tvorba finančnej rezervy - úvery a hypotéky - poistenie majetku - finančné služby pre firmy.

Obchodné miesto UniCredit Leasing CZ, a.s. Sprostredkovanie - služby v oblasti nebankového financovania: - financovanie osobných a úžitkových automobilov, nákladných vozidiel, transportné a poľnohospodárske techniky, zdravotnícke techniky, stroje a technológie.. Služby: - finančný a operatívny lízing - úverové produkty pre fyzické, ...

Bezpečnostná agentúra - detektívne služby - ochrana osôb a majetku - stráženie objektu - poriadková služba Správa a odkup - pohľadávky.

Oddĺženie, osobný bankrot, insolvencia, súdne oddĺženie. Ochrana majetku pred exekútorom. Zastavenie dražby nehnuteľnosti. Návrhy na vyškrtnutie hnuteľných vecí zo súpisu exekútora.

Vymáhanie dlhov a odkup pohľadávok: -vymáhame a odkupujeme pohľadávky, bez záloh dopredu, bez počiatočných investícií, rýchlo, dôrazne, diskrétne, kvalitne, provízie až z vymoženej pohľadávky. Získavame podklady k exekúciám, kedy v spolupráci s naším právnym zástupcom vybavujeme všetky úkony súvisiace s nariadením exekúcie. Spolupracujeme so ...

Služby: - poskytovanie finančných prostriedkov a komplexné riešenie dlhov, exekúcií, obmedzenými vlastníckymi právami k nehnuteľnostiam. Reality: - predaj, prenájom, výkup, výmena nehnuteľností.

Pohľadávky: - nákup - predaj - inkaso - kapitalizácia. Likvidácia: - spoločnosti. Vykonávanie dražieb (dražby). Spisová služba.

Autobazár. Ponúka: -nákup vozidiel protiúčtom -výkup vozidiel za hotové -výhodný lízing od G.E.Capital, CCB Leasing, ESSOX Leasing, Škofín -finančné služby -zákonné aj havarijné poistenie -povinné ručenie.