Finančné spoločnosti ponúkajú finančné produkty, ako nebankové pôžičky, lacné pôžičky, úvery bez ručiteľa, bez dokladovania príjmov, bez zástavy a bez nahliadnutia do registra. Rýchle úvery vhodné pre zamestnancov, podnikateľov aj začínajúcich živnostníkov

ČSOB. Československá obchodná banka. Banka, bankové služby.

Era finančné centrum Poštová sporiteľňa. Bankové účty (osobný účet, prvé konto, eurokonto). Sporenie a investície. Úvery na bývanie. Cestovné poistenie, povinné ručenie, úrazové poistenie a poistenie domácnosti.

Služby: -nebankové pôžičky -vyplácanie exekúcií -zástava nehnuteľností -výkup nehnuteľností

Služby: -systémy riadenia -dotácia a financovanie -vzdelávanie a školenie -podnikanie a investície

Služby: -oddlženie Reklamné služby. Umelecká agentúra.

Investičná činnosť - dlhodobé investície v zdravotníctve, finančných službách a realitnom developmente

Finančné plánovanie - sprostredkovanie investícií, poistenia a úverových produktov

instant Platba ponúka alternatívu tradičnému modelu bankového financovania a napomáha tak malým a stredným podnikom, ktoré sa nechcú, alebo nemôžu financovať bankovými produktmi.

Investičná spoločnosť: - komodity - zlato - diamanty.

Produkty: - hypotekárne úvery - stavebné sporenie - refinancovanie - životné poistenie - neživotné poistenie - dôchodkové pripoistenie - investície. Hypotekárny úver: - anuitný – klasický - s odloženou splátkou istiny - kombinovaný - bezúčelový - bez preukazovania príjmu.

Činnosť investičného sprostredkovateľa Dražby Exekúcia-oddlženie nehnuteľností. Fond nehnuteľností nákup a predaj-nehnuteľnosti. Nákup a predaj-nehnuteľnosti.

Ponuka financovania stredných a veľkých podnikateľských a priemyselných projektov. Poskytovanie poradenstva a posudkov v oblasti krízového riadenia firiem.