Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Služby - finančné poradenstvo - softvér, hardvér poradenstvo

Era finančné centrum Poštová sporiteľňa. Bankové účty (osobný účet, prvé konto, eurokonto). Sporenie a investície. Úvery na bývanie. Cestovné poistenie, povinné ručenie, úrazové poistenie a poistenie domácnosti.

Služby: - účtovníctvo - finančné a daňové poradenstvo

Financie. Pôžičky. Úvery. Hypotéky. Konsolidácia.

Služby: - hypotekárne úvery - vyplácanie exekúcií - stavebné sporenie - oddlženie.

Finančný poradca Stavebné sporenie - hypotéky, refinancovanie - úvery Poskytovanie - investičné sprostredkovanie Poskytovanie - poistenie (životné, investičné, úrazové, nemocenské, dôchodkové, ...)

Poradenstvo: - finančné. Hypotekárne úvery, stavebné sporenie a úvery zo stavebného sporenia. Poistenie majetku a osôb, penzijné pripoistenie, investície. Nakupujte a zarábajte. Peniaze späť z vašich bežných každodenných nákupov.

Služby firmám v oblasti znižovania nákladov na poistenie Financovanie Investície Zaistenie - poisteniedojednáva - hypotéky - stavebné sporenie služby firmám v oblasti znižovania nákladov na poistenie

Obchodný zástupca Raiffeisen stavebná sporiteľňa. Poskytovanie finančného poradenstva: - stavebné sporenie - stavebné úvery na bývanie - hypotéky - poistenie - dôchodkové fondy

Rodinné finančné poradenstvo - Stavebné sporenie - Úvery na bytové potreby - Hypotéky - Dôchodkové sporenie - Životné poistenie - Poistenie stavieb a domácností - Bankové produkty ... následná starostlivosť a servis pre klientov.

Služby: - finančné poradenstvo - oddĺženie - realitná kancelária - hypotéky, pôžičky. Predaj: - palivové drevo, drevo.

Akciová spoločnosť CETELEM ČR patrí k lídrom medzi poskytovateľmi spotrebiteľských úverov av rámci asociácie MasterCard International aj k najväčším vydavateľom kreditných kariet v Českej republike. Na českom trhu pôsobí už viac ako desať rokov a počas tejto doby sa stala silnou a stabilnou spoločnosťou v oblasti spotrebiteľského ...

E-shop: - akustické peny a materiály. Predaj a požičovňa discgolfových košov a vybavenia. Tréningy discgolfu. Finančné poradenstvo inak.

Dotačné a investičné poradenstvo, programové obdobie 2014 - 2020.

Poskytuje - daňové poradenstvo Poskytuje - finančne - ekonomické poradenstvo

Financovanie firiem. Poskytovanie firemných úverov, obchodných garancií, financovanie zásob, zabezpečenie kapitálového vstupu do spoločnosti, správa pohľadávok.

Sme špecializovanou poradenskou spoločnosťou pôsobiacou v oblasti regionálneho rozvoja a dotačného manažmentu. Ponúkame profesionálne služby v oblasti dotačného poradenstva pri príprave, realizácii a následnej administrácii projektov v rámci Štrukturálnych fondov EÚ, tuzemských dotačných programov a ostatných zdrojov. Ďalej ponúkame komplexné ...

Administratívne a poradenské služby v oblasti obchodovania.

Pohľadávky: - nákup - predaj - inkaso - kapitalizácia. Likvidácia: - spoločnosti. Vykonávanie dražieb (dražby). Spisová služba.

Finančná a poradenská spoločnosť. Poradenstvo: - ekonomické - daňové, dane: - správa pohľadávok, pohľadávky. - oceňovanie majetku - nehnuteľnosti, podniky, nepeňažné vklady, hmotný aj nehmotný majetok.

Finančná a poradenská spoločnosť. Poradenstvo: - ekonomické - daňové, dane: - správa pohľadávok, pohľadávky. - oceňovanie majetku - nehnuteľnosti, podniky, nepeňažné vklady, hmotný aj nehmotný majetok.