Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Poradenstvo: - ekonomické. Služby: - vedenie účtovníctva - mzdová agenda.

Poradenstvo: - ekonomické - účtovník, vedenie účtovníctva - finančné - daňové, daňový poradca.

Činnosť: - ekonomické a finančné poradenstvo Školenia: - účtovníctvo - dane

Poskytujeme finančné služby, služby rodinného finančného poradcu, finančné poradenstvo. Zaistenie, vybavenie, poradenstvo: - hypotéky - zabezpečenie vybavenia úveru až po čerpaní - refinancovanie hypotekárnych úverov - tvorba, správa rezerv - pôžičky - stavebné sporenie.

Komplexné dotačné poradenstvo – pomoc pri získaní dotácie na vaše investície (nákupy budov, pozemkov, strojov, technológií, dotácie na vzdelávanie atď.) Prenájom školiacich miestností Realizácia vzdelávania na mieru – školenie pre malých a stredné podniky Dotačný manažment – riadenie a administrácia dotačných programov, monitorovacie ...

Ekonomické poradenstvo. Vedenie: - účtovníctvo skladové, mzdové - daňová evidencia - účtovné poradenstvo.

Ekonomické poradenstvo Vedenie a poradenstvo - účtovníctvo Prípravu a vykonanie verejnej dražby Archívne a spisové služby v komerčnej spisovni

Špecialista na zvyšovanie zisku a znižovanie nákladov.

Služby: -poradenstvo pri predaji nehnuteľností -poskytovanie krátkodobých pôžičiek

Služby: - finančné poradenstvo - zaisťujeme stavebné sporenie, hypotekárne úvery, dôchodkové pripoistenie, životné poistenie a zaistenie majetku - likvidácia poistných udalosti - poradenstvo vo finančnej tiesni - insolvencia

Služby: -investičné a majetkové poradenstvo

Činnosť: - pomoc firmám s vymáhaním pohľadávok - odkúpenie pohľadávok - preventívne sledovanie zmien vo verejných registroch

KARPAZA s.r.o. sa špecializuje na dlhové poradenstvo, finančné analýzy, oddĺženie, preúverovanie pôžičiek a realizuje školenie finančnej gramotnosti.

Ponúkame komplexné spracovanie a vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdového účtovníctva, rekonštrukciu účtovníctva, audity a daňové poradenstvo. Klientom ponúkame taktiež poradenstvo v oblasti financií, controllingu, dotácií a krízového riadenia.

Pobočka. Finančné služby. Autozastaváreň. Ručenie automobilom. Rýchla pôžička s možnosťou používania vozidla. Rýchla pôžička bez možnosti užívania vozidla. Rýchla pôžička s možnosťou sprostredkovania predaja. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Poskytujeme nebankové hypotéky, úvery a pôžičky so zástavou nehnuteľnosti do výšky 3 000 000 Sk so splatnosťou až 20 rokov a možnosťou predčasného doplatenia bez pokút za predčasné splatenie. Záznamy v registroch dlžníkov alebo v registri exekúcií nie sú prekážkou na získanie finančných prostriedkov. Ponúkame: nízky úrok a RPMN, predčasné ...

Služby - dotačné poradenstvo - financovanie projektov - realizácia výberového konania - stavebný dozor a koordinátor BOZP.

Sme združení profesionálnych nezávislých poradcov s mnohoročnou praxou a skúsenosťami, pomáhame našim klientom v oblastiach hypoték, refinancovania, konsolidácií, investovania, všetkých typov poistenia a finančného plánovania.

Dlhová poradňa. Oddlženie, insolvencia so zárukou vrátenia peňazí. Pomoc pri a pred exekúciou, zistenie neoprávnene vymáhaných čiastok v exekučných tituloch a zastavenie vymáhania, či zníženie vymáhanej čiastky. Stop nenásytnosti exekútorov. Naozaj pomôžeme.

Finančné poradenstvo, sprostredkovanie poistenia - poistenie osôb, vozidiel, majetku - stavebné sporenie - dôchodkové pripoistenie - úvery na podnikanie.

ČInnosť - reštrukturalizácia - obchodné a ekonomické riadenie firiem - finančné analýzy - implementácia informačných systémov - ekonomické a organizačné poradenstvo.

Služby - dotačné poradenstvo - poradenstvo v rámci operačných programov OPPIK, OP Zamestnanosť, OP Životné prostredie, IROP a ďalších.

Ako nezávislý finančný špecialista poskytujem poradenstvo a kompletný servis v oblastiach POISTENIE, ÚVEROV a SPORENIE.