Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Služby: - finančný a úverový poradca Raiffeisen stavebnej sporiteľne - stavebné sporenie, úvery, životné poistenie.

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Sprostredkovanie obchodu a služieb Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Činnosť účtovných poradcov, vedenie ...

Ponúka - spolupráca pri predaji a nákupe firiem - spracovanie trhových analýz - poradenstvo pri výbere a spracovaní dotačných projektov pre podniky - úverové poradenstvo

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Investičné poradenstvo Oceňovanie majetku.

Poradenstvo v oblasti emisného obchodovania a transakčných služieb.

Špecialista na oddĺženie a exekúciu. Pomôžeme Vám sa zbaviť Vašich dlhov, zastavíme Vašu exekúciu či dražbu! Ponúkame oddlženie podľa insolvenčného zákona, finančné a dlhové poradenstvo. Garantujeme vypracovanie insolvenčného návrhu advokátom so zároveň najnižšou cenou na trhu!

Sprostredkovanie. Finančné poradenstvo. Sprostredkovanie úverov, hypoték, refinancovanie, sporenie a poistenie. Riešenie exekúcií a krízové úvery s licenciou.

Financovanie firiem. Poskytovanie firemných úverov, obchodných garancií, financovanie zásob, zabezpečenie kapitálového vstupu do spoločnosti, správa pohľadávok.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - účtovné a daňové poradenstvo.

Ponúkame poradenské služby finančného, ekonomického a podnikateľsko-organizačného charakteru

Ponuka finačného poradenstva, vytváranie finančných plánov: - sporenie, hypotéky.

Ponuka účtovného a právneho poradenstva. Poskytovanie právnej pomoci a finančne ekonomických rád vo veciach: - daní - odvodov - poplatkov - iných podobných platieb, aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia - daňové poradenstvo.

Služby: - ekonomické poradenstvo - daňová evidencia, spracovanie daňového priznania - zastupovanie pri rokovaniach na úradoch - vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej a personálnej agendy.

Poskytuje - finančné poradenstvo Reality Hostinská činnosť Investičná výstavba

Sme špecializovanou poradenskou spoločnosťou pôsobiacou v oblasti regionálneho rozvoja a dotačného manažmentu. Ponúkame profesionálne služby v oblasti dotačného poradenstva pri príprave, realizácii a následnej administrácii projektov v rámci Štrukturálnych fondov EÚ, tuzemských dotačných programov a ostatných zdrojov. Ďalej ponúkame komplexné ...

Služby: - v oblasti investičného a finančného poradenstva. Vývoz, export, dovoz, import - obchodná činnosť: - tovar prevažne strojárskeho, chemického a hutníckeho charakteru.