Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Poskytujem finančné poradenstvo.

Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Poradenstvo v oblasti poisťovníctva, investícií a financií

Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb.

Advokátska kancelária. Právne služby: -firemné, obchodné právo -stavebné práce -občianske právo -náhrada škôd -správne právo -rodinné právo. Finančné zdroje: -investičné poradenstvo pre územie Španielska -podnikateľské a priemyselné poistenie -tuzemské a zahraničné úvery -podpora podnikania v ČR a EÚ. EPP: ...

Správa a vymáhanie pohľadávok Investorská činnosť Analýza trhu pohľadávok

Čo musím urobiť pre získanie pôžičky? Vyplniť on-line žiadosť na týchto webových stránkach. Do 24 hodín budete kontaktovaní na mobilný telefón. Túto pôžičku od nás získava 8 z 10 klientov! Od 10 000, - Sk do 5 000 000, - Sk.

Ponúkame: - nadštandardný servis v oblasti finančného poradenstva.

Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Zakladanie a riadenie súkromných spoločností, vyhľadávanie a analyzovanie vhodných investičných príležitostí, financovanie projektov formou kapitálového vstupu a prispievanie k navyšovaniu hodnoty podnikov.

E - konzultant - vyznajte sa vo Vašich peniazoch: - pomáhame vytvárať a ochraňovať rodinné a osobné bohatstvo našich klientov za účelom splnenia ich životných cieľov. - pomáhame ľuďom stať sa rentiermi bezpečnou a jednoduchou cestou. Medzi našich klientov spravidla patria lekári, vyšší štátni úradníci, manažéri a majitelia súkromných firiem.

Investičné tipy, videosprávy a ďalšie informácie zo sveta akcií, dlhopisov, mien, komodít a fondov. Investičný web – inšpirácia pre úspešnú investičnú stratégiu.

Ekonomické služby: -komplexné vedenie účtovníctva -spracovanie miezd vrátane personalistiky -daňové priznania -ekonomické a finančné poradenstvo -spracovanie podkladov k žiadostiam o bankové úvery.

Insolvenčné poradenstvo Občiansky konkurz a oddĺženie Kurzy, školenia. Účtovníctvo Daňové poradenstvo Reklamné služby Športové trofeje a medaily Fotodarčeky Placky, butóny a 3D odznaky a prívesky Overovateľská kancelária, overovanie listín, podpisov a vydávanie výpisov z Informačného systému štátnej správy -CZECHPOINT

Poskytovanie finančného a ekonomického poradenstva.