Finančné poradenstvo v oblasti osobných a podnikových financií zahŕňa rady ako znížiť výdavky a zvýšiť príjmy. Súčasťou služieb je stanovenie finančných cieľov, rady, ako na efektívne financovanie, analýza príjmov a výdavkov a vypracovanie finančného plánu

Pobočka. Finančné služby. Autozastaváreň. Ručenie automobilom. Rýchla pôžička s možnosťou používania vozidla. Rýchla pôžička bez možnosti užívania vozidla. Rýchla pôžička s možnosťou sprostredkovania predaja. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Poskytujeme nebankové hypotéky, úvery a pôžičky so zástavou nehnuteľnosti do výšky 3 000 000 Sk so splatnosťou až 20 rokov a možnosťou predčasného doplatenia bez pokút za predčasné splatenie. Záznamy v registroch dlžníkov alebo v registri exekúcií nie sú prekážkou na získanie finančných prostriedkov. Ponúkame: nízky úrok a RPMN, predčasné ...

Služby - dotačné poradenstvo - financovanie projektov - realizácia výberového konania - stavebný dozor a koordinátor BOZP.

Sme združení profesionálnych nezávislých poradcov s mnohoročnou praxou a skúsenosťami, pomáhame našim klientom v oblastiach hypoték, refinancovania, konsolidácií, investovania, všetkých typov poistenia a finančného plánovania.

služby: -praní bielizne -mandlování bielizne -organizační, ekonomické poradenstvo.

Pomôcť pri kúpe a zariaďovaní bývania.

Dlhová poradňa. Oddlženie, insolvencia so zárukou vrátenia peňazí. Pomoc pri a pred exekúciou, zistenie neoprávnene vymáhaných čiastok v exekučných tituloch a zastavenie vymáhania, či zníženie vymáhanej čiastky. Stop nenásytnosti exekútorov. Naozaj pomôžeme.

V našom Úverovom centre poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

V našom Úverovom centre v Hodoníne poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

Finančné poradenstvo, sprostredkovanie poistenia - poistenie osôb, vozidiel, majetku - stavebné sporenie - dôchodkové pripoistenie - úvery na podnikanie.

ČInnosť - reštrukturalizácia - obchodné a ekonomické riadenie firiem - finančné analýzy - implementácia informačných systémov - ekonomické a organizačné poradenstvo.

Služby - dotačné poradenstvo - poradenstvo v rámci operačných programov OPPIK, OP Zamestnanosť, OP Životné prostredie, IROP a ďalších.

Vojtech Hron sa zameriava na finančné poradenstvo a sprostredkovanie životného i neživotného poistenia.

Poradca v oblasti poistenia a finančných produktov. Poradenstvo: - životné a úrazové poistenie - poistenie majetku - poistenie zodpovednosti - povinné ručenie - havarijné poistenie - poistenie maznáčikov - cestovné poistenie - investície a penzie - hypotéky, úvery, stavebné sporenie.

Služby: - poradenstvo v oblasti dotácií

Služby: - úvery, pôžičky - stavebné sporenie - dôchodkové pripoistenie - poistenie - osôb, úrazové, majetku, vozidiel.

Ing. Josef Švoma sa špecializuje na rozpočty komunikácií, vonkajších kanalizácií a vonkajších vodovodov a na rozpočty pre dotácie, projekty a výberové konania.

Luboš Belatka sa špecializuje na realitnú činnosť, sprostredkováva predaje nehnuteľností a poskytuje právne a finančné poradenstvo.

Stavebná a montážna spoločnosť STAVOPLAST spol. s r.o. pôsobí na trhu od roku 1991. Hlavnou činnosťou firmy sú kompletná aj čiastková revitalizácia bytových domov. Ďalej sa zaoberá dodávkami a montážami vodovodného a kanalizačného potrubia. Pôsobnosťou firmy je celé územie Českej republiky. Naše služby: - zateplenie a fasády - čistenie a ...

Ako nezávislý finančný špecialista poskytujem poradenstvo a kompletný servis v oblastiach POISTENIE, ÚVEROV a SPORENIE.

Tradičné aplikácie pre monitoring verejných registrov, najmä rizikových faktorov ako je vstup do insolvencie, neplatenie DPH, exekúcia na podiel v spoločnosti a pod. Sledovanie fyzických i právnických osôb. Budete upozornení e-mailom na dôležité informácie o vašich dlžníkoch, zákazníkoch, obchodných partneroch a pod.

Poisťovacie a finančné služby. Produkty: - poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - hotovostné a spotrebiteľské úvery - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.

Poisťovacie a finančné služby. Produkty: - poistenie - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - hotovostné a spotrebiteľské úvery - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.