Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Konzultačná a poradenská činnosť prevažne v oblasti poistenia rizík priemyslu, obchodu a služieb. produkty: - poistenie majetku - poistenie prepravy - poistenie zodpovednosti - poistenie prerušenia prevádzky - poistenie poľnohospodárske - poistenie vozidiel - poistenie záruk - poistenie právnej ochrany.

Technicko inžinierska kancelária: - koordinátor BOZP na stavbe - technický dozor stavebníka - inžinierska činnosť autorizovaného inžiniera vo stavebníctvo - súdny znalec. - oceňovanie majetku. Posudky, skúšky, znalecké analýzy. Revízia ZZ, tlakových nádob a oceľových konštrukcií.

Advokátska kancelária JUDr. Wieslawa Firly má svoje sídlo v Havířove a pobočky v Ostrave a na Slovensku v Čadci. Táto advokátska kancelária zaisťuje pre svojich klientov právne služby vo všetkých právnych oblastiach, so zameraním na obchodné a občianske právo, zakladanie obchodných spoločností, právo nehnuteľností a vymáhanie pohľadávok v súdnych ...

Poisťovacia maklérska spoločnosť. Komplexné služby v oblasti poistenia, risk manažmentu a likvidácie škôd.

Advokátska kancelária: - právo občianske, rodinné, pracovné, obchodné, trestné, správne a ústavné.

Ekonomické poradenstvo. Spracovanie účtovníctva. Vedenie daňovej evidencie. Daňový poradca.