Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Zdravotná poisťovňa Ministerstva vnútra Českej republiky.

Advokátska kancelária - generálna prax - právo občianske, daňové, obchodné, trestné, konkurzné a správne

Ekonomické a organizačné poradenstvo - strategický manažment Psychologické poradenstvo a diagnostika

-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane ...

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, rodinné, pracovné a správne Vymáhanie pohľadávok

Daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva. Audítor.

Účtovné poradenstvo. Účtovná kancelária. Spracovanie účtovníctva, mzdová agenda.

Dane - spracovanie - poradenstvo Ekonomické poradenstvo Účtovníctvo - vedenie - poradenstvo

Finančné poradenstvo. Poistenie majetku, dôchodkové poistenie ad.

Rozvíjame podnikavosť a leadership cez dáta z účtovníctva. Vedieme účtovníctvo a z neho dávame jasné odporúčania pre rozvoj podnikania, kde ušetriť a ako zarobiť.

Advokátska kancelária - právo obchodnej, korporátnej obchodnej spoločnosti, trestnej a priestupkovej - zastupovanie pred súdmi a orgánmi štátnej správy Vymáhanie pohľadávok.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru Hostinská činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, ...

Zaoberáme sa oddĺžením občanov, ktorých dlhy sú na území SR. A to najmä bez zástavy nehnuteľnosti. Zaisťujeme klientom ďalšiu možnosť zárobku, tak aby mohli svoje dlhy splácať.