Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - poskytovanie finančných prostriedkov a komplexné riešenie dlhov, exekúcií, obmedzenými vlastníckymi právami k nehnuteľnostiam. Reality: - predaj, prenájom, výkup, výmena nehnuteľností.

Vedenie účtovníctva a daňové poradenstvo.

Vedenie účtovníctva, spracovanie miezd, daňová evidencia.

Vedenie účtovníctva, daňová evidencia, spracovanie miezd.

Sprostredkovanie nebankové úvery a pôžičky. Vyplácanie exekúcie.

Spracovanie: - daňové priznania. Vedenie: - účtovníctvo - daňové evidencie, spracovanie miezd - účtovné poradenstvo.

Služby: - vedenie a spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - poskytovanie daňového a účtovného poradenstva.

Prevádzkovanie systému pre email monitoring insolvenčného a obchodného registra PROFIMON.SK . Prevádzkovanie systému na speňažovanie majetkových podstát MIMODRAŽBU.SK. Služby: - vyhľadávanie a realizácia investičných príležitostí - speňaženie majetkových podstát pre konkurzných správcov: - verejné dražby - elektronické aukcie ...

Služby: - vedenie a spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňovej evidencie - spracovanie miezd a personalistiky. - poskytovanie daňového poradenstva - ponuka zastupovania pri vymáhaní pohľadávok.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania. Poradenstvo v oblasti financií.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania.

Služby: - podnikateľské, finančné a ekonomické poradenstvo.

Advokátska kancelária - právo stavebné, správne, obchodné, občianske, pracovné, rodinné a živnostenské - zastupovanie v rozhodcovskom konaní - právo duševného vlastníctva - due dilligence právne rozbory.

V zastúpení poisťovne Allianz Vám poskytnem akékoľvek poistenie s odborným a profesionálnym poradenstvom. Sprostredkovávam životné poistenie, poistenie detí, dôchodkové pripoistenie, havarijné poistenie, povinné ručenie, poistenie privátneho majetku, poistenie zodpovednosti, poistenie podnikateľov a priemyslu, cestovné poistenie. Sprostredkovávam ...

Správa majetku akcionárov prostredníctvom investovania do dlhodobých lukratívnych projektov, verejne ponúkaná dividendová akcia.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Služby: - vedenie a spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania.

Ponuka Daňového poradenstva. Vedenie a spracovanie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.