Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ponúkame nebankové úvery, pôžičky a hypotéky od súkromných investorov. Nepožadujeme príjmy, nenahliadame do bankových a nebankových registrov. U nás neplatíte žiadne poplatky vopred a ani nevoláte na nevýhodné telefónne čísla ako napr. 900 a pod. Pomôžeme Vám vybrať tú najvýhodnejšiu pôžičku či hypotéku priamo pre Vás. Zlúčime Vaše nevýhodné ...

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie -hypotéky -poradenské -sprostredkovateľské.

Služby: -daňový poradca, daňové poradenstvo -audítorská kancelária.

Služby: -vedenie, spracovanie účtovníctva pre malých firmy -daňové poradenstvo, dane, spracovanie, daňového priznania -auditorská kancelária, audity -spracovanie zahraničných výkazov (spolupráca so zahraničnými partnermi).

Zaoberáme sa sprostredkovaním nebankových rýchlych pôžičiek, krátkodobých a dlhodobých úverov, výkupom nehnuteľností. Vyplácame exekúcie, dražby, zlúčime existujúce pôžičky do jednej výhodnejšej. Spolupracujeme s mnohými poskytovateľmi, z čoho vyplýva veľký počet schválených žiadostí. Pôsobíme po celej SR.

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

Spracovanie - dane Vykonáva účtovníctvo - spracovanie miezd

Vedenie - účtovníctvodaňová evidencia - poradenstvo

Služby: -financovanie bývania -úvery -hypotéky -sporenie -účtovníctvo -poradenstvo.

Služby: -penzijné poistenie -životné poistenie -stavebné sporenie -hypotéky.

Služby: -poskytujeme poistenie na automobily.

* Vedenie účtovníctva a účtovné poradenstvo. * V spolupráci s partnermi daňové poradenstvo, účtovný audit, právne služby pre podnikateľov a podniky.

Notárska kancelária: Služby: -notárske, notárstvo -spisovanie zmlúv /zmluvy/ -overovanie podpisov.

Advokátska kancelária - právo občianske, bytové a zmluvné - nehnuteľnosti - zastupovanie pred súdmi - náhrady škody na zdraví Vymáhanie pohľadávok

Advokátska kancelária - generálna prax - občianske a obchodné právo

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Advokátska kancelária - generálna prax - slovenské právo