Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie mzdovej a personálnej agendy, vypracovanie miezd - zastupovanie na úradoch.

Ponúkame poradenské služby finančného, ekonomického a podnikateľsko-organizačného charakteru

Ekonomické a účtovné poradenstvo.

Účtovníctvo, daňové, audítorské a právne poradenstvo. Služby: -účtovníctvo: -jednoduché -podvojné -mzdové.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy. Spracovanie daňových priznaní dph, daň z príjmu, cestná daň, daň z nehnuteľnosti.

GGN inkaso CZ je súčasťou Groep Gerechtsdeurwaarders Nederland (GGN), poprednej európskej spoločnosti v oblasti poskytovania služieb Credit Managementu. Poskytujeme svojim klientom nadštandardný komplexný servis správy a vymáhania všetkých druhov pohľadávok a to ako spotrebných tak aj komerčných. Ponúkané služby zahŕňajú nielen fakturačný a ...

Ponuka finačného poradenstva, vytváranie finančných plánov: - sporenie, hypotéky.

Správa nehnuteľností: - pravidelný servis technického zariadenia, - upratovací servis, - údržba a opravy objektu. Vedenie účtovníctva.

Projekčné, posudkové, znalecké kancelárie a laboratórium. Služby: - vyhľadávanie vodných zdrojov na odber podzemnej vody - hydrológia, hydrogeológia -projekty a HG posudky - projekčné práce na zriaďovanie studní, vrtov a ČOV - úprava vôd na pitné účely, vrátane rozborov vody - meranie radónu pre stavebníkov v dome aj na pozemku.

Advokátska kancelária - finančné právo

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov, trestné, cudzinecké a medzinárodné súkromné

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov

Advokátska kancelária - právo autorské, obchodné i medzinárodné a pracovné - nekalá súťaž

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Znalecká, realitná a investorsko-inžinierska kancelária. Znalecké posudky, oceňovanie nehnuteľností, trhové a úradné odhady cien nehnuteľností, bytov, nebytových priestorov, rodinných domov, nájomných a administratívnych budov, priemyselných areálov, garáží, chát, pozemkov, vecných bremien. Dozorovanie a kontrola stavieb. Reality. Poradenská a ...

Ponuka účtovného a právneho poradenstva. Poskytovanie právnej pomoci a finančne ekonomických rád vo veciach: - daní - odvodov - poplatkov - iných podobných platieb, aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia - daňové poradenstvo.

Správa, údržba budov. Stavebné práce. Daňové a účtovné poradenstvo.

Služby: - ekonomické poradenstvo - daňová evidencia, spracovanie daňového priznania - zastupovanie pri rokovaniach na úradoch - vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej a personálnej agendy.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Advokátska kancelária - občianske a obchodné právo

Poskytuje - finančné poradenstvo Reality Hostinská činnosť Investičná výstavba