Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poskytovanie pôžičiek a úverov. Insolvenčné konanie a osobný bankrot. Finančne právna poradňa. Riešenie exekúcií. Výkupy nehnuteľností. Oddlženie.

Služby: -oceňovanie majetku -oceňovanie nehnuteľností -ekonomické a servisné služby.

Investičné poradenstvo Oceňovanie majetku.

Poradenstvo v oblasti emisného obchodovania a transakčných služieb.

Špecialista na oddĺženie a exekúciu. Pomôžeme Vám sa zbaviť Vašich dlhov, zastavíme Vašu exekúciu či dražbu! Ponúkame oddlženie podľa insolvenčného zákona, finančné a dlhové poradenstvo. Garantujeme vypracovanie insolvenčného návrhu advokátom so zároveň najnižšou cenou na trhu!

Daňové poradenstvo Spracovanie účtovníctva, daní

Služby administratívne: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie pre fyzické osoby, živnostníkov, právnické osoby, firmy - priznanie DPH Španielčina, španielsky jazyk: - tlmočníctvo a prekladateľská činnosť.

Dražby, advokátske služby, poradenstvo pre osoby v insolvencii.

Vedenie účtovníctva, činnosť účtovných poradcov -konkurzy -likvidácia -dražby -administratíva -spracovanie dát .

Služby v oblasti rozhodcovského konania. Rozhodcovské konanie je mimosúdna metóda riešenia sporov určená pre právnické a fyzické osoby a je plne v súlade s českou legislatívou.

Služby: - hypotéka na kúpu nehnuteľnosti - refinancovanie úverov, hypoték - Americká hypotéka na čokoľvek - rýchla pôžička so zástavou nehnuteľností - spotrebiteľský úver.

-Obchodná činnosť Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Advokátska kancelária, právnik: -Poradenstvo v oblasti práva: - Právo investičnej výstavby - Verejné zákazky a hospodárska súťaž - Právne vzťahy k nehnuteľnostiam - Litigácia - zastupovanie na súdoch a rozhodcovských říz. - Obchodné - Občianske - Insolvenčné - Rodinné - Bytové - Dedičské - Pracovné - ...

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo.

Sprostredkovanie. Finančné poradenstvo. Sprostredkovanie úverov, hypoték, refinancovanie, sporenie a poistenie. Riešenie exekúcií a krízové úvery s licenciou.

Financovanie firiem. Poskytovanie firemných úverov, obchodných garancií, financovanie zásob, zabezpečenie kapitálového vstupu do spoločnosti, správa pohľadávok.

Ponúkame daňové poradenstvo vrátane spracovania všetkých druhov daňových priznaní: - dane z príjmu - DPH - cestné dane - dane z nehnuteľností. Ďalej poskytujeme účtovné a ekonomické poradenstvo, spracujeme mzdy a personalistiku. Zaisťujeme audit.

Hlavným predmetom podnikania je: - ekonomické a organizačné poradenstvo, v súvislosti s vymáhaním pohľadávok - mimosúdne vymáhanie pohľadávok - detektívne a informačné služby - odkúpenie pohľadávok - odoberanie predmetu lízingu. Ponúkané služby sú uskutočňované na základe platnej mandátnej, alebo (príkaznej) zmluvy a klientom ...

Advokátska kancelária. Právo: - obchodné - občianske - rodinné.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - účtovné a daňové poradenstvo.

Poradenstvo: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenstvo talianskym spoločnostiam, ktoré chcú podnikať v Českej republike. Informácie týkajúce sa založenia spoločnosti v Českej republike, problematiky daní, colných záležitostí, zmlúv, finančné problematiky, zamestnaneckého pomeru, administratívnych ...

Prihlasovanie a zastupovanie v odboroch: - patenty - vynálezy - úžitkové a priemyselné vzory - ochranné známky a značky - obchodné meno - nekalá súťaž - priemyselné práva - rešerše, poradenstvo v uvedených odboroch - licenčné zmluvy, zhodnocovanie priemyselných práv.