Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: -poradenstvo účtovné a daňové, dane -vedenie účtovníctva (jednoduché aj podvojné) -služby aj pre klientov z nemecky hovoriacich krajín.

Služby: - daňové poradenstvo - účtovníctvo - ekonomické poradenstvo

Vedenie poddvojné účtovníctvo, daňová evidencia, mzdy, poradenstvo.

komplexné ekonomické a daňové služby

Poradenstvo v oblasti oddlženia fyzických osôb. Spracovanie, podanie návrhu na začatie konkurzného konania. Oddĺženie je jeden zo spôsobov riešenia insolvencie, teda neschopnosti riadne a včas plniť záväzky finančnej povahy.

Ekonomické a organizačné poradenstvo

Ekonomické poradenstvo Vedenie účtovníctva

Poisťovací poradca, poistenie, sprostredkovanie poistenia, dôchodkového pripoistenia, stavebného sporenia, úverov, hypoték.

Služby: -vedenie účtovníctva -daňovej evidencie -mzdové a personálne agendy -daňové priznanie -ekonomické a manažérske poradenstvo.

Ponuka účtovníka aj IT poradenstvo, vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, poskytovanie softvéru Predaj ekonomického a účtovného softvéru

Advokátska kancelária - právo nemecké, obchodné a korporátne - ochrana osobnosti, priemyselného a duševného vlastníctva

Advokátska kancelária - právo správne, občianske a trestné

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Fotografické služby -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poskytovanie služieb pre rodinu a ...

Audítorská činnosť. Služby: - daňové, dane - ekonomické - účtovník, účtovníctvo. Sídlo firmy: - K Olšine 975, Orlová - Lutyňa.

Obchodné, právne a ekonomické poradenstvo.

Audítorská činnosť, audity. Vedenie účtovníctva. Spracovávanie miezd. Ekonomické a účtovné poradenstvo.

E-shop: - akustické peny a materiály. Predaj a požičovňa discgolfových košov a vybavenia. Tréningy discgolfu. Finančné poradenstvo inak.

Advokátska kancelária -občianske právo -obchodné právo -úpadkové a konkurzné právo -pracovné právo -rodinné právo -trestné právo.

Vedenie - účtovníctvo - daňové evidencie

Advokátska kancelária. Obchodné právo.