Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Oceňovanie majetku. Súdny znalec, odbor ekonomika, odvetvie ceny a odhady, špecializácia nehnuteľnosť.

Advokátska kancelária: - právo konkurzné, občianske, obchodné a trestné.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné a trestné

Zaoberáme sa predajom ready made spoločností, poskytovaním virtuálnych sídiel, správou dátových schránok, účtovníctvom, daňovým poradenstvom, tvorbou webových stránok a inými službami, ktoré firmám pomáhajú v ich podnikaní.

Čo musím urobiť pre získanie pôžičky? Vyplniť on-line žiadosť na týchto webových stránkach. Do 24 hodín budete kontaktovaní na mobilný telefón. Túto pôžičku od nás získava 8 z 10 klientov! Od 10 000, - Sk do 5 000 000, - Sk.

Ponúkame: - nadštandardný servis v oblasti finančného poradenstva.

Sprostredkovanie poistenia všetkých druhov podnikateľských, priemyselných a občianskych rizík vrátane penzijného pripoistenia.

Zámočníctvo. Výroba: - mreže - vráta - ploty - protopožiarne dosky Účtovníctvo: - daňového účtovníctva - spracovanie DPH - cestné dane.

Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Kontaktujte nás na bezplatnej informačnej linke Finančnej skupiny ČS: 0800 207 207 FLEXI životné poistenie PRE ISTOTU. Flexibilné poistenie • FLEXI životné poistenie • Flexibilné životné poistenie JUNIOR Kapitálové poistenie • Kapitálové životné poistenie KAPITÁL Úverové poistenie • Úverové životné poistenie HYPOTÉKA • Poistenie k ...

Potrebujete notárske služby v Prahe 2 a okolí? Obráťte sa na nás! Ponuka notárskych služieb vo všetkých oblastiach obchodného a občianskeho práva, najmä osvedčovanie valných zhromaždení obchodných korporácií, spisovanie kúpnych, darovacích, manželských zmlúv, závetov, overovanie podpisov a zhody listín, poskytovanie výpisov a verejných evidencií ...

Zakladanie a riadenie súkromných spoločností, vyhľadávanie a analyzovanie vhodných investičných príležitostí, financovanie projektov formou kapitálového vstupu a prispievanie k navyšovaniu hodnoty podnikov.

Zaoberáme sa daňovým plánovaním a poradenstvom. Ponúkame správu a vedenie účtovníctva.

Advokátska kancelária - právo bytové, občianske, obchodné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a korporátny

E - konzultant - vyznajte sa vo Vašich peniazoch: - pomáhame vytvárať a ochraňovať rodinné a osobné bohatstvo našich klientov za účelom splnenia ich životných cieľov. - pomáhame ľuďom stať sa rentiermi bezpečnou a jednoduchou cestou. Medzi našich klientov spravidla patria lekári, vyšší štátni úradníci, manažéri a majitelia súkromných firiem.

Ponúkam vedenie podvojného účtovníctva, miezd a daňového priznania.