Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Medzinárodná poisťovacia skupina ERGO, ku ktorej už dlho patríme, sa rozhodla zjednotiť všetky svoje spoločnosti pod značkou ERGO. ERGO Pro, spol. s r. o. je strategickým partnerom ERGO poisťovne, a. s. a bude tiež vystupovať pod silnou značkou ERGO.

Potrebujete právne zastúpenie? Neviete si rady so zmluvou? Advokátska kancelária JUDr. Ján Matějíček ponúka komplexné právne služby so špecializáciou na poradenstvo v oblasti občianskeho, obchodného, rodinného, trestného, autorského, priemyselného a správneho práva aj spracovanie zmlúv. Tiež poskytujem právne zastúpenie na súde, spis žalobných ...

Vedenie účtovnej agendy, nákup a predaj, propagačná a reklamná činnosť, prenájom (učebne, PC), technicko-administratívne práce, sprostredkovanie obchodu a služieb.

Poisťovňa. Pobočka. Poistenie: - životné - úrazové - dôchodkové - dôchodkové - zodpovednosti občanov - domácností a budov - cestovné - hypotéky Povinné ručenie a havarijné poistenie. Poistenie majetku firiem a podnikateľov. Poistenie zodpovednosti firiem a podnikateľov.

Advokátska kancelária JUDr. Ing. Martina Janouška, sídliaceho v Prahe a majúceho pobočku v Hradci Králové, ponúka svojim klientom vďaka mnohoročnej znalosti domáceho právneho a podnikateľského prostredia právne služby na medzinárodnej úrovni za súčasného rešpektovania tuzemských cien. Právne poradenstvo tejto kancelárie môžu využívať ako tuzemské, ...

Advokátska kancelária. Právne služby: -firemné, obchodné právo -stavebné práce -občianske právo -náhrada škôd -správne právo -rodinné právo. Finančné zdroje: -investičné poradenstvo pre územie Španielska -podnikateľské a priemyselné poistenie -tuzemské a zahraničné úvery -podpora podnikania v ČR a EÚ. EPP: ...

Znalecké posudky, projekty, realizácia a údržba zelene, dozorovanie a taxovanie činností v poľnohospodárstve, záhradníctve a lesnom hospodárstve . Dodávka a servis strojov, zariadení a pomocných materiálov pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo a lesníctvo.

Advokátska kancelária - občianske a obchodné právo - právo obchodných spoločností zakladanie, zmeny

Daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva - mzdy Zakladanie a likvidácia spoločností Insolvečné poradenstvo

-Právnická kancelária- združenie presadzujúce spravodlivé, úplné a právne nespochybniteľné vyrovnanie vzniknutej situácie

Právo: - rodinné - pracovný - trestné.

AMSA REAL sa zaoberá predajom realít, bytov, domov, pozemkov a priemyselných areálov. Realizujeme dobrovoľné dražby, pripravujeme dražby pre iné dražobné spoločnosti. Máme vlastnú aukčnú sieň. Realizujeme developerské projekty.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné a pracovné

Správa a vymáhanie pohľadávok Investorská činnosť Analýza trhu pohľadávok

Účtovníctvo - vedenie - daňová evidencia - poradenstvo

Advokátska kancelária - generálna prax - slovenské právo