Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Českomoravská stavebná sporiteľňa. Financovanie bytových potrieb-úvery zo stavebného sporenia, hypotekárne aj spotrebiteľské. Finančné poradenstvo v oblasti zabezpečenia na starobe, investícií a poisťovníctva.

Českomoravská stavebná sporiteľňa: -Sporenie s Líškou. Ponuka výhodných úverov a medziúverov, on-line služby, akcie pre klientov. Kontaktné miesta Brno: Palackého 41 tel: 541 210 329 Úvoz 4 tel: 777 944 936 Petra Krivky 1, OD Albert tel: 547 211 008 Smetanova 12 tel: 530 318 735

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s. (ČMSS): -sporenie s líškou (líška): -uzatváranie zmlúv -úvery, medziúvery -štátne bezúročné pôžičky.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s. (ČMSS): -sporenie s líškou (líška): -uzatváranie zmlúv -úvery, medziúvery -štátne bezúročné pôžičky.

Ponúka: - uzatváranie zmlúv o stavebnom sporení - vybavovanie úverov a medziúverov zo stavebného sporenia - bezplatný poradenský servis - možnosť práce v najlepšej a najväčšej stavebnej sporiteľni - ukončenie stavebného sporenia po 5-tich rokoch výpovedí - všetky súvisiace agenda-zmeny vo zmluvách.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s., obchodné zastúpenie Šváb Karol.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s. Informačné a poradenské centrum. Služby: -komplexné poradenstvo v oblasti sporenie s Líškou -úvery, medziúvery -modely splátok a pod. -životné poistenie - poistenie nehnuteľností, domácnosti a zodpovednosti - hypotekárne úvery bankové účty spotrebiteľské úvery

Českomoravská stavebná sporiteľňa. Poskytovanie sporiteľných a bankových služieb. Pobočky Liberec: - Trieda 1. Mája 342 - tel.: 485 106 070; 603 513 756 - e-mail: ipc-liberec3@cmss-oz.cz - Dom kultúry, Súkenné Nám. 613 - tel.: 602 836 825; 485 172 441-3 - e-mail: ipc-liberec@cmss-oz.cz Pobočka Slovenská Lipa: - Henricha z Lipé ...

Informačné a poradenské centrum. Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Poskytovanie poradenstva v oblasti poisťovníctva, financovania bývania a stavebného sporenia.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s. (ČMSS): -sporenie s líškou (líška).

Informačné a poradenské centrum Českomoravské stavebné spoločnosti, a.s. (Stavebné sporenie s LÍŠKOU - LÍŠKA) Služby: -poradenstvo v oblasti stavebného sporenie pre občanov a právnické osoby -projekt stavebného sporenia na mieru vrátane uzavretia prvotnej zmluvy -úvery s výhodným úrokom, medziúvery -penzijné pripoistenie ...

Informačné a poradenské centrum ČMSS (Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s.), obchodné miesto, ponuka, služby: -uzatváranie zmlúv -stavebné sporenie s Líškou -úvery a medziúvery zo stavebného sporenie -penzijné pripoistenie -bezplatný informačný servis -klientský magazín MOZAIKA.