Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Verejné zákazky. Verejná podpora. Energetika.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné

Poisťovací agent (poradca) Česká poisťovňa a.s. Poisťovacie služby: - cestovné poistenie - poistenie bytu a domácnosti - povinné ručenie - poistenie domu a stavby - havarijné poistenie - poistenie chaty a chalupy - poistenie zodpovednosti - životné poistenie - úrazové poistenie - dôchodkové pripoistenie. Možnosť dojednania ...

Komplexné služby v oblasti účtovníctva, daní a auditu, čitateľná a perspektívne pre vlastných zamestnancov.

Finančné služby. Poistenie. Investície.

Finančný poradca pre Českú poisťovňu. Vytvorenie finančného plánu - zefektívnenie finančného portfólia klientov. Pre: Reiffeisenbank, K.B, ČP Invest - poistenie - hypotéky - investície - stavebné sporenie - dôchodkové fondy.

Daňové, účtovné a ekonomické poradenstvo a služby Organizovanie kultúrnych, športových, kongresových a spoločenských podujatí Reklamná agentúra

Poradenstvo: -organizačná -ekonomické -daňové. Vedenie: -personálna agenda -mzdová agenda.

Ponúka: - uzatváranie zmlúv o stavebnom sporení - vybavovanie úverov a medziúverov zo stavebného sporenia - bezplatný poradenský servis.

Českomoravská stavebná sporiteľňa. Financovanie bytových potrieb-úvery zo stavebného sporenia, hypotekárne aj spotrebiteľské. Finančné poradenstvo v oblasti zabezpečenia na starobe, investícií a poisťovníctva.

Českomoravská stavebná sporiteľňa. Poskytovanie sporiteľných a bankových služieb. Pobočky Liberec: - Trieda 1. Mája 342 - tel.: 485 106 070; 603 513 756 - e-mail: ipc-liberec3@cmss-oz.cz - Dom kultúry, Súkenné Nám. 613 - tel.: 602 836 825; 485 172 441-3 - e-mail: ipc-liberec@cmss-oz.cz Pobočka Slovenská Lipa: - Henricha z Lipé ...

Informačné a poradenské centrum. Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s. (ČMSS): -sporenie s líškou (líška): -uzatváranie zmlúv -úvery, medziúvery -štátne bezúročné pôžičky.

Informačné a poradenské centrum ČMSS (Českomoravská stavebná sporiteľňa, a.s.), obchodné miesto, ponuka, služby: -uzatváranie zmlúv -stavebné sporenie s Líškou -úvery a medziúvery zo stavebného sporenie -penzijné pripoistenie -bezplatný informačný servis -klientský magazín MOZAIKA.

Informačné a poradenské centrum. Českomoravská stavebná sporiteľňa. Obchodné zastúpenie pre Stredné Čechy. Sporenie s líškou. Informačné a poradenské centrum.

Informačné a poradenské centrum Českomoravské stavebné spoločnosti, a.s. (Stavebné sporenie s LÍŠKOU - LÍŠKA) Služby: -poradenstvo v oblasti stavebného sporenie pre občanov a právnické osoby -projekt stavebného sporenia na mieru vrátane uzavretia prvotnej zmluvy -úvery s výhodným úrokom, medziúvery -penzijné pripoistenie ...

Informačné a poradenské centrum. Českomoravská stavebná sporiteľňa.