Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária - právo finančné, občianske, obchodné, pozemkové a stavebné

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Advokátska kancelária - právo bytové, občianske a rodinné rozvody, spoločný majetok manželov - maloleté deti starostlivosti, výživné

Výkon advokácie: - poskytovanie právnych služieb.

Advokátska kancelária: - občianske právo - trestné právo - obchodné právo - rodinné právo - pracovné právo.

Advokátska kancelária - obchodné a správne právo

Advokátska kancelária - právo zdravotnícke, občianske, obchodné, ústavné a správne - ochrana osobnosti

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné

Práca: -všetky geodetické: -pre občanov, úrady, stavebné firmy. Služby súdneho znalca. Realitná kancelária. Sprostredkovanie, predaj: -nehnuteľnosti - rodinné domy, pozemky.

Finančné poradenstvo. Sprostredkovanie stavebného sporenia, dôchodkového pripoistenia a poistenie majetku, života.

Externý účtovník na ŽL. Vedenie podvojného aj jednoduchého účtovníctva. Kompletné spracovanie vrátane priznania k DPH. Ponuka služieb je určená pre fyzické aj právnické osoby.

Vedenie účtovníctva a miezd. Daňový poradca. Úspešné účtovné programy.

Finančné poradenstvo: TOUREX – Turistik & Handel, AG -zhodnotenie vklady, vklad-až 18, 25% p.a. -poskytovanie úvery-krátkodobé-až 3%. Vedenie účtovníctva, evidencia pre tuzemské aj zahraničné právnické a fyzické osoby. Účtovné poradenstvo-spracovanie podkladov pre poskytnutie úverov. Obchodná činnosť. Správa a vymáhanie ...

Služby: -vedenie účtovníctva -príjem on-line objednávky tlače letákov s možnosťou roznosu do poštových schránok firiem, alebo domácností.

Účtovný a daňový servis: -spracovanie jednoduchého a podvojného účtovníctvo vrátane styku s úradmi.

Služby, poradenstvo: - spracovanie účtovníctva - účtovné, ekonomické poradenstvo - vedenie mzdovej a personálnej agendy - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam.

Poskytujem advokátske služby vo všetkých oblastiach práva - trestné právo, občianske právo, rodinné právo, obchodné právo, správne právo. Špecializujem sa na dopravné trestné činy, priestupky a zastupovanie poškodených z dopravných nehôd.

Služby, ekonomické poradenstvo: -riešenie pohľadávok, záväzkov: -vymáhanie, započítavanie, odkup pohľadávok -postupovanie pohľadávok (nákup, predaj) -zápočty pohľadávok a záväzkov -internetová burza pohľadávok -ekonomické poradenstvo -riešenie krízových situácií -účtovné a daňové poradenstvo.