Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Autobazár Predaj - autodoplnky Zaistenie - STK Nákladná autodoprava Poskytovanie - lízing automobilov

Daňové poradenstvo - spracovanie daní Ekonomické poradenstvo Účtovné poradenstvo (daňová evidencia a podvojné účtovníctvo) - spracovanie účtovníctva

Daňové poradenstvo a vedenie účtovníctva.

Poradenstvo: -ekonomické -organizačné.

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo

Daňová, účtovná a patentová kancelária. Komplexné daňové služby: - daň z príjmov právnických a fyzických osôb - privátne daňové poradenstvo - medzinárodné zdanenie - daňové kontroverzie a riziká - daňové analýzy a štúdie - DPH - majetkové dane - informačný reporting - neziskový sektor - daňový audit - investície - správa ...

Zabezpečenie komplexného právneho poradenstva v oblastiach obchodného a občianskeho práva, práva obchodných spoločností, zabezpečenie agendy zmluvného práva (darovacej, kúpnej, nájomnej zmluvy a i.), trestného, pracovného, rodinného a správneho práva. Špecializácia na právo verejného obstarávania a administrácia verejného obstarávania.

Poisťovací poradca českomoravská stavebná sporiteľňa

Poskytovanie organizačného a ekonomického poradenstva v oblasti strojárstva, životného prostredia a stavebníctva.

správa nehnuteľností, účtovníctvo, opravy a údržba budov

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Komplexné vedenie účtovnej agendy: -spracovanie všetkej mzdovej agendy -vykonávanie účtovných a daňových kontrol -účtovné a daňové poradenstvo -spracovanie podkladov pre poskytnutie bankového úveru. Daňové poradenstvo: -daň z pridanej hodnoty (DPH) -cestná daň -iné dane. Daňový poradca.

Investičná spoločnosť: - komodity - zlato - diamanty.

Advokátska kancelária - poskytujúca právne služby vo všetkých oblastiach občianskeho, obchodného, správneho a trestného práva, insolvencia, oddlženie, súdne vymáhanie peňažných pohľadávok a uplatnenie náhrady škody, najmä ujmy na zdraví.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

Služby Českomoravskej stavebnej sporiteľne

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.