Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: -hypotéky -úvery -hostinská činnosť.

Daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania. Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia.

Ponúkam pomoc v oblasti sebarozvoja a alternatívnej liečby pomocou havajského učenia a techník Ho´oponopono: - semináre a terapia pomocou havajského učenia Ho´oponopono - kurzy a liečenie Ho´oponopono - liečivé havajské a relaxačné masáže Ho´oponopono

Sprostredkovanie - poisťovacie služby - Hasičská vzájomná poisťovňa

Povinné ručenie - porovnanie a online dojednanie. Porovnanie sadzieb všetkých poisťovní a následné jednoduché dojednanie poistenia zvládne každý. Kalkulačka povinného ručenia ušetrí nielen peniaze ale aj Váš čas. Rady pri zmene poisťovne.

Vedenie účtovníctva spoločenstvo vlastníkov domu.

Naše služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - komplexné ekonomické poradenstvo a služby - dane, daňové priznania - mzdy - personalistika - zakladanie spoločností - posúdenie existujúcich a návrhy nových zmluvných vzťahov - zastúpenie klienta pri všetkých jednaniach.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

- daňový poradca Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia.

Poistenie. Dôchodkové pripoistenie. Stavebné sporenie. Zmluvní partneri.

Služby: - administratíva - vedenie účtovníctva.

Vývoj, aplikácia: - ekonomický softvér (SW) - informačné systémy pre riadenie firiem a organizácií (firemné informačné systémy). Účtovná firma: - vedenie, spracovanie účtovníctva.

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie