Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Meranie a riadenie výkonnosti podniku - poradenstvo, projekty, lektorská činnosť. Finančné a manažérske účtovníctvo, controlling, dane - semináre, kurzy, lektorská činnosť.

Realitná činnosť, poisťovníctvo, lízing.

Finančný poradca so zameraním na financovanie bývania formou hypotekárnych úverov a stavebného sporenia.

Advokátska kancelária - právo autorské, občianske, obchodné a pracovné

Naša spoločnosť je obchodná spoločnosť, ktorá je rozdelená do troch odborov a to realitná a finančná, ďalej zastavárenská činnosť av neposlednom rade kultúrno-marketingová činnosť. Realitná činnosť vznikla z radov jedných z najlepších odborníkov na finančnom a bankovom trhu. Naše skúsenosti, flexibilita a možnosti v spolupráci s najväčšími ...

Projektová činnosť vo výstavbe Financovanie. Reality.

Obchodný zástupca Českomoravská stavebná sporiteľňa.

Obchodujeme s cennými papiermi a špecializujeme sa najmä na sprostredkovanie obchodov na Burze cenných papierov Praha a.s., služieb Strediska cenných papierov, UNIVYC. Sme aktívnymi členmi Českej asociácie obchodníkov s cennými papiermi.

Advokátska kancelária so sieťou pobočiek po celej EÚ Pobočka Praha

Predaj realít, správa nehnuteľností a vedenie účtovníctva.

Sme licencovaný obchodník s cennými papiermi, držiteľ devízovej licencie vám sprostredkuje: - v sídle firmy alebo našej pobočke, obchodovanie na akciových burzách v USA.

Služby: - psychológ - súdne znalecké psychologické posudky - grafologické posudky

Advokátska kancelária - právo bytové, občianske, obchodné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné Pomoc pri podávaní žalôb a sťažností súdom a ďalším správnym orgánom.

Služby, sprostredkovanie - hypotéky - pôžičky - úvery

Služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - účtovné poradenstvo - mzdová agenda

Zakladanie a predaj nových ready-made spoločností s.r.o., a.s., SE. Nové čisté firmy na predaj a spoločnosti na kľúč. Predaj firiem na splátky. Poskytovanie virtuálneho sídla a prenájom virtuálnej kancelárie. Poskytovanie kompletného ekonomického, právneho, daňového a účtovného servisu.

Služby - kompletné spracovanie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová evidencia

Daňový poradca, daňové poradenstvo.

Služby - ekonomické a finančné poradenstvo - právne služby - prekladateľská činnosť - správa pohľadávok

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo Prevádzkareň: Kralupská 2 Praha