Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátka zo združenia Mareš Partners. Zaoberáme sa: - energetikou - strojárstvom a automobilovým priemyslom - hospodárskou súťažou - verejnými zákazkami - financovanie a insolvencie.

Služby: -audit -daňové poradenstvo -účtovníctvo

Služby: - dotačné poradenstvo - finančné poradenstvo - organizačné poradenstvo

Ekonomické poradenstvo Spracovanie účtovníctva pre malé a stredné podniky vrátane daňových povinností, mzdy - personalistika, štatistika - výkazníctvo, účtovné poradenstvo.

Finančný lízing na: -nová osobná, úžitková aj nákladná vozidlá -ojazdené osobné a úžitkové automobily. Pracoviská centrály: -Bratislava 4-Michle, BB-Centrum, Vyskočilova -tel.: 224446262 -fax: 224446263, 224446123 -infolinka 800103050.

Leasing: -automobily aj ojazdené: -osobné, úžitkové, malé nákladné.

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné a trestné

Vedenie účtovníctva a mzdovej evidencie. Zastupovanie na úradoch, riešenie daní.

Daňové priznania Vedenie účtovníctva, mzdoveja daňovej evidencie

Znalecké posudky z oblasti stavebníctva Chyby a poruchy stavieb Diagnostika, návrhy sanácií - sanácia Stavebné dozory - kontroly betonážou - odborné konzultácie Prevádzka - skúšobné laboratórium stavebných hmôt Vzdelávacie kurzy - z oblasti stavebníctva - pre pracovníkov stavebných firiem podľa zadania klienta - ...

Poradenstvo: -ekonomické -organizačné.

Poskytovanie sprostredkovateľských služieb v oblasti dojednávania poistenia.

Vymáhanie pohľadávok za fyzickými a právnickými osobami, v rámci medzinárodnej skupiny EOS Group poskytujeme zahraničné inkaso vo viac ako 150 krajinách, ponúkame aj odkúpenie portfólií pohľadávok.

Sprostredkovanie hypoték a úverov na bývanie. Realitné služby

Oceňovanie a odhady nehnuteľností. Stanovím vyhláškové a trhové ceny, zaistím znalecký posudok profesionála. Zariadim ocenenie pre dedičské konanie, výpočet dane z prevodu nehnuteľnosti a daru aj na súkromné účely.

Správa nehnuteľností, účtovníctva, dane a mzdy. Právne a realitné služby.

Advokátska kancelária sa záujem o oblasť práva bytového, obchodného a občianskeho. Pracujem v českom aj anglickom jazyku.

Advokátska kancelária - generálna prax

Advokátska kancelária so zameraním na právo autorské, občianske, obchodné a korporátne Spisujem licenčné zmluvy a franchising

Advokátska kancelária Staráme sa o právo korporátnych obchodných spoločností, zmluvné a pracovné. Pracujeme s obchodnými zmluvami a právom nehnuteľností, duševným vlastníctvom a rodinným právom.