Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Modrá pyramída je moderná dynamická spoločnosť zameriavajúca sa na poskytovanie finančného poradenstva, ktoré stavia na dlhodobom vzťahu medzi klientom a finančným poradcom. Popri tradičnom stavebnom sporení a úveroch na bývanie ponúka v súčasnej dobe aj rad poisťovacích produktov a prináša výhodné riešenie pre klientov v podobe nových ...

Advokátska kancelária, advokát, právnik - generálna prax.

Advokátska kancelária, advokát, právnik - generálna prax - právo obchodné a bytové byty, nájom.

Služby: -projektovanie - projekčné a plánovacie práce: -komunikácia, kanalizácia, vodovody, obytné komplexy -rodinné domčeky, bytové domy -verejné budovy a priemyselné stavby -investorská a realitná činnosť -dizajnové štúdio na spracovanie návrhov interiérov -kopírovanie, skenovanie -technicko-ekonomické štúdie zastavaných ...

Ponúka: - účtovníctvo. - podvojné účtovníctvo, personálnu a mzdovú evidenciu, evidenciu zásob, investičného majetku, fakturáciu, pokladňu a takzvané manažérske účtovníctvo.

Služby: - daňové poradenstvo - účtovné poradenstvo - personalistika - audit - právne poradenstvo - poradenstvo cez internet. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Účtovné poradenstvo, spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdové účtovníctvo, majetkové a zmluvné evidencie, daňové priznania.

Sprostredkovanie pôžičiek, úverov a hypoték. Finančné poradenstvo. Poisťovacie služby.

Daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva. Vedenie Daňovej evidencie. Zastupovanie pred úradmi.

Daňová a účtovná kancelária: -daňové poradenstvo -ekonomické poradenstvo -personalistika -audity, audítor -právne poradenstvo -lektorovanie seminárov.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie. Personálna a mzdová agenda.

Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, mzdy

Poradenská a konzultačná činnosť v oblasti rodinných financií, spracovania odborných štúdií a posudkov. Sprostredkovanie stavebného sporenia, úverov zo stavebného sporenia, hypoték, spotrebiteľských úverov, majetkového a životného poistenia, investovania.

Advokátska kancelária, advokátka. Právne služby, poradenstvo: - obchodné a pracovné právo.

Audítorská kancelária. Služba: - audit, overovanie účtovných uzávierok - poradenstvo daňové, účtovné, ekonomické - vedenie DE a podvojného účtovníctva - spracovanie daňových priznaní - vedenie mzdovej agendy