Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Pomôžeme Vám platiť menej a získať maximum od banky alebo poisťovne. Všetky nami poskytované služby sú ZADARMO.

Daňové priznanie Externé účtovníctvo - spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, miezd

Advokátska kancelária: - generálna prax - právo občianske, obchodné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné.

Služby: - poistenie - pôžičky - detektívna kancelária

Vedenie účtovníctva a spracovanie daní a poplatkov.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

Advokátska kancelária - právo exekučné, občianske, rodinné a trestné

Služby: - záhradníctvo Služby: - účtovníctvo tel.: 776 775 824

Patentová a známková kancelária. Ochrana duševného vlastníctva: - ochranné známky - patenty - vynálezy - vzory - autorské práva. Pobočka: - Ostrovského 60 150 00 Praha 5 - Smíchov - telefón: 241719904.

Spracovanie účtovníctva Dane: - optimalizácia daňovej povinnosti - spracovanie všetkých daní - poradenstvo daňového poradcu - spracovanie daňových priznaní k dani z príjmu fyzických a právnických osôb, DPH - predĺženie termínu podania daňového priznania - zastupovanie pred finančnými úradmi. Účtovníctvo a mzdy: - jednoduché, podvojné - ...

Služby: - vedenie účtovníctva - dane - poradenstvo

Znalecká činnosť a oceňovanie nehnuteľného, hnuteľného a nehmotného majetku, podnikov a podnikateľských služieb a produktov, ochranných známok.

Špecializujeme sa na vedenie účtovníctva a daňové poradenstvo v Prahe. ďalej poskytujeme služby podnikateľom spojené s účtovníctvom, daňami, mzdami, ekonomikou a administratívou. Našimi prednosťami sú odbornosť, individuálny prístup a kvalita poskytovaných služieb. Hlavným cieľom je spokojnosť zákazníkov a vytváranie podmienok pre dlhodobú ...